UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAYRAM TATİLİNİN BAŞLAMASIYLA ATATÜRK HAVALİMANI'NDA FARK EDİLEN AYRINTI!.. İŞTE O DETAY!..

BAYRAM TATİLİNİN BAŞLAMASIYLA ATATÜRK HAVALİMANI'NDA FARK EDİLEN AYRINTI!.. İŞTE O DETAY!..

BAYRAM TATİLİNİN BAŞLAMASIYLA ATATÜRK HAVALİMANI'NDA FARK EDİLEN AYRINTI!.. İŞTE O DETAY!..

Atatürk Havalimanı'ında sabah saatlerinde “İç Hatlar'da yoğunluk, Dış Hatlar'da” tenhalık yaşandı.

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla yurt içinde seyahat eden yolcular nedeniyle sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk oluştu.

Havalimanına gelen yolcular daha çok Antalya, Dalaman, Bodrum ve İzmir'e seyahat ediyor. Dış Hatlar Gidiş Terminalinde ise iç hatların aksine check-in kontuarları, pasaport geçiş ve güvenlik noktalarının boş olduğu görüldü.

Bodrum'a dört çocuğu ve eşiyle seyahat eden, zorlu yolculuklara alıştıklarını belirten Barış Yeşiltaş “Erken rezervasyondan hazırlandığımız bir tatil. Akrabaları tatil dönüşü inşallah ziyaret edeceğiz. Tüm Türk halkının ve Müslüman dünyasının Ramazan bayramını en içten dileklerimizle kutlarız. Bayramın barış ve huzur getirmesini dilerim" dedi.

İki aile ve dört çocuk ile Dalaman'a seyahat adan Nezihe Filiz Toker ise; çocuklarla önceden tatil planladıklarını ifade ederek, “Annemi de yanıma aldım. Diğer annemle de telefonla bayramlaşacağız. Bu tatile de böyle değerlendireceğiz. Herkesin bayramını kutluyorum. Bize çok iyi bir bayram olmadı. Acı bir bayram oluyor bu bayram. Herkesin bayramını kutluyoruz" şeklinde konuştu.

İki çocuğu ile Antalya'ya giden Cansu Pamukçu da önceden hazırladıkları tatil planını uyguladıklarını dile getirerek, bayramı tebrik etti.

Öte yandan havayolu şirketleri bayram tatili nedeniyle artan talebi değerlendirerek, iç ve dış hatlarda 104 ek sefer koyduğunu bildirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHAVALİMANI  İÇ HATLAR  DIŞ HATLAR  TATİL