UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! “VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ” ZİRVE EDALARINDA! “KISMETSE OLUR”, SEZON FİNALİYLE ŞAŞIRTTI! VE PROF. DR. NİHAT HATİPOĞLU!..

RATING ANALİZİ! “VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ” ZİRVE EDALARINDA! “KISMETSE OLUR”, SEZON FİNALİYLE ŞAŞIRTTI! VE PROF. DR. NİHAT HATİPOĞLU!..

RATING ANALİZİ! “VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ” ZİRVE EDALARINDA! “KISMETSE OLUR”, SEZON FİNALİYLE ŞAŞIRTTI! VE PROF. DR. NİHAT HATİPOĞLU!..

Dün totale “Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu”, AB grubuna ise “İlker Ayrık’la Var Mısınız Yok Musunuz” hüküm sürmüş...

Totalde 2.77 rating 12 share ile zirvede “Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar” yer alıyor. Total grubunda 2. sırada ise 2.70 rating 19 share ile “Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur” bulunuyor. Ramazan boyunca rating listelerinde iddiasını konuşturan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bayram arefesinde de farkını sonuçlardan da anlaşılacağı gibi ortaya koymayı başarmış...

SEZON FİNALİ YAPAN “KISMETSE OLUR”DAN ŞAŞIRTAN SONUÇ!..

Geçtiğimiz hafta haftanın finali bölümüyle totalde 16’ıncı, AB’de ise 5. sırada yer alan “Kısmetse Olur”, dün sezon finali bölümüyle ekranlara geldi.

Total grubunda sıralamada yükselişe geçip 3. sıraya yerleşen program, 2.66 rating 12 share almış. Sıralamada yükselişe geçen “Kısmetse Olur”, rating’ini ufak yükseltse de share’ini düşürmüş. AB grubunda ise durum daha farklı...

Geçtiğimiz haftaki yerini koruyup 5. sıraya yerleşen “Kısmetse Olur”, 1.67 rating ve yaklaşık 10 share almış. Sıralamadaki yerini korumasına rağmen geçtiğimiz haftaya kıyasla rating-share’lerinde kayıplar yaşayan program, aldığı sonuçla bir hayli şaşırttı. Geçtiğimiz haftaya göre 1 rating’ten fazla kayıplar yaşayan “Kısmetse Olur”, 9 share’lik bir düşüşe de uğramış. Sezon finali bölümüyle beklenildiği ve umulduğu rating-share’leri alamayan programın bakalım önümüzdeki sezonki akıbeti nasıl olacak?..

“VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ” KANALINA VE EKİBİNE BAYRAM YAŞATIYOR!..

İlker Ayrık’la Var Mısınız Yok Musunuz, dün totalde 2.65 rating 11 share alarak 4. sırada bulunurken, AB grubunda ise 2.13 rating 12 share ile zirvede yer alıyor.

Programın zirveye konacağı ilk günden belliydi aslında. Önceki gün aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken ve zirve sinyalleri veren programın, dün AB grubunda zirveye konması aslında sürpriz olmadı. Görünen o ki “İlker Ayrık’la Var Mısınız Yok Musunuz”, hem ekibine hem de kanalına bayram tadında sonuçlar almaya devam edecek...

ANA HABERLER YARIŞININ GALİBİ “SHOW ANA HABER”!..

Her gün kıyasıya bir yarış içerisine giren Ana haberlerde dün her iki grupta da galip “Show Ana Haber” olmuş...

Totalde “Show Ana Haber”i “Kanal D Ana Haber” ve Trt 1’de yayınlanan “Ana Haber” takip ederken, AB grubunda ise Trt 1-“Ana Haber ve “Fox Ana Haber” takip ediyor. Bakalım bayramın ilk gününde televizyon tutkunları en çok hangi dizi-programı tercih edecek?..

Rating analizlerimiz devam edecek…

 

MAİL:

ucankusrating@gmail.com

 

DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


UÇANKUŞ TV’DE YAYINLANAN, SERKAN GÜZEL'İN HAZIRLAYIP SUNDUĞU “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  tv  rating  serkan güzel