UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAYRAM SEVİNCİNİZİ SEVDİKLERİNİZLE PAYLAŞACAĞINIZ BİRBİRİNDEN ANLAMLI BAYRAM MESAJLARI!.. İŞTE O MESAJLAR!..

BAYRAM SEVİNCİNİZİ SEVDİKLERİNİZLE PAYLAŞACAĞINIZ BİRBİRİNDEN ANLAMLI BAYRAM MESAJLARI!.. İŞTE O MESAJLAR!..

BAYRAM SEVİNCİNİZİ SEVDİKLERİNİZLE PAYLAŞACAĞINIZ BİRBİRİNDEN ANLAMLI BAYRAM MESAJLARI!.. İŞTE O MESAJLAR!..

Öncelikle Ramazan Bayramı sevincimizi sizlerle paylaşarak sizlere "hayırlı bayramlar" diliyoruz. Sizlerinde bayram sevincinizi yakınlarınızla, dostlarınızla, sevdiklerinizle paylaşmanız için onlarca bayram mesajını sizlere sunuyoruz.

Birbirinden farklı bayram mesajları göndermek isteyenler için çeşitli kategoriler altında, günün en çok gönderilen bayram mesajlarını sizler için derledik.

Elbette ki SMS atmak yerine, sosyal ağlardan bayram mesajı paylaşmak yerine gidip ziyaret etmek çok daha keyifli olacaktır. Yalnız gerek zamanın kısıtlı olması gerekse çeşitli sebeplerden dolayı herkes ziyaret edilemeyebiliyor.Böyle durumlarda en azından bayram mesajı göndermek gerekiyor. Bayram mesajları göndererek kendinizi hatırlatmanız ve verdiğiniz değeri göstermeniz gerekiyor.

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte kısa mesaj ile bayram kutlamalarında artış yaşanıyor. Öyle ki internet üzerinden iletişim daha kolay hale geliyor. Kısa mesaj için internet gereksinimi olmasa da, insanlar WhatsApp, Facebook gibi kolaylaştırıcı araçlar sayesinde internet üzerinden saniyeler içerisinde binlerce km uzaktaki dostlarına ulaşabiliyor.

Bu sayfa üzerinden sizlerle paylaşacağımız bayram mesajları sayesinde dostlarınıza en hızlı şekilde bayram mesajları gönderebilir ve onların bayram sevincini katlayabilirsiniz.

Resimli ve anlamlı bayram mesajları;

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, bayramınız mübarek olsun.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.


Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Bayramın Kutlu Olsun.

Bu Mübarek Ramazan Bayramı'nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli  ramazan bayramları dileğiyle.

Bizi yaratan ALLAH a şükürler Olsun, Bütün müslümanlara Hayırlı Olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Kalplerde sevgi olsun gözlerimiz ışık dolsun ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Bayramların En güzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Ya Rabbi sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme. Hayırlı Bayramlar.

Rabbim nefsimize celaliyle, kalbimize cemaliyle, hayatımıza hikmetiyle, hatalarımıza rahmetiyle, mahşerde Muhammediyle yardım etsin inşallah. Hayırlı Bayramlar. 

Ümmetin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kanın durmasına; sevgi, hoşgörü ve barışın hakim olmasına vesile olması dileğiyle Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Dua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz Dileğiyle Mübarek ramazan Bayramınızı Kutlarım.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBAYRAM  MESAJ