UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARIŞ AKARSU ÖLÜMÜNÜN 9. YILINDA AİLESİ VE SEVENLERİ TARAFINDAN ANILDI!..

BARIŞ AKARSU ÖLÜMÜNÜN 9. YILINDA AİLESİ VE SEVENLERİ TARAFINDAN ANILDI!..

BARIŞ AKARSU ÖLÜMÜNÜN 9. YILINDA AİLESİ VE SEVENLERİ TARAFINDAN ANILDI!..

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Akarsu, yakınları ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. 

Anne Akarsu:  "Dimdik ayakta durmalıyım çünkü Barış'a söz verdim. Ölüm hepimiz için. Bu dünyanın yalan olduğunu Barış küçüklükten beri söylerdi" Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu, ailesi ve yakınları tarafından ölümünün 9'uncu yılında memleketi Bartın'da anıldı.


Doğum günü olan 29 Haziran'da Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu, 4 Temmuz 2007 yılında yaşamını yitiren Barış Akarsu'nun ailesi ve hayranları, Amasra'daki Kültür Park'ta bir araya geldi. Burada, Akarsu'nun "Islak Islak", "Gözlerin" ve "Amasra" şarkılarını seslendiren grup, Amasra Şehir Mezarlığı'na yürüdü. Törende, sanatçının mezarına karanfil bırakıldı, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.


Yürüyüşe, "Mekanın cennet olsun canım oğlum. Seni çok seviyorum" yazılı çiçekle katılan anne Hatice Akarsu da gazetecilere yaptığı açıklamada, sevenleriyle oğlunun vefatının 9. yılında bir araya geldiklerini belirtti.Barış'ı sevenlerin, bir kez daha onun etrafında toplandığını ifade eden anne Akarsu, "Rahmetli oğlumu 9. ölüm yılında anıyoruz. Barış'ın mezarına herkes gelmeyi çok istiyor, onların yüreklerinin, kalplerinin burada olduğunu biliyorum. Bizi bırakmayan bu güzel yüreklerin hepsine teşekkür ediyorum." dedi."Barış'a söz verdim'


"Rabbim benden oğlumu aldı ama onun yerine torunumu verdi." diyen Hatice Akarsu, "Her yıl üzüntüyü, mutluluğu, kederi her şeyi yaşıyorum ama dimdik ayakta durmalıyım çünkü Barış'a söz verdim. Allah'ım onu cennetine layık eylesin. Ölüm hepimiz için, bu dünyanın yalan olduğunu Barış küçüklükten beri söylerdi." ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBARIŞ AKARSU  ANMA