UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEM YILMAZ İLK MÜŞTERİSİ OLDU!.. BAYRAM TATİLİ NEDENİYLE ADIM ATILACAK YERİN KALMADIĞI BODRUM’DA FİYATLAR UÇTU!..

CEM YILMAZ İLK MÜŞTERİSİ OLDU!.. BAYRAM TATİLİ NEDENİYLE ADIM ATILACAK YERİN KALMADIĞI BODRUM’DA FİYATLAR UÇTU!..

CEM YILMAZ İLK MÜŞTERİSİ OLDU!.. BAYRAM TATİLİ NEDENİYLE ADIM ATILACAK YERİN KALMADIĞI BODRUM’DA FİYATLAR UÇTU!..

Bayram tatili nedeniyle adım atılacak yerin kalmadığı Bodrum’da fiyatlar uçtu! Cennet Koyu’nda açılan İbiza’nın ünlü mekanı Blue Marlin, pahalılık rekoru kırdı. Ortalama 50 liraya yenilen ızgara çupra ile 1 tabak börülce, burada tam 300 lira!

Magazin ve sosyete dünyasının Türkiye'de en gözde tatil adresi Bodrum, fiyatlarıyla bu sezon da cep yakmaya devam edecek. Türkbükü'ndeki Maça Kızı'nda 70 liraya satılan lahmacun ve ayranla yıllardır gündem olan Bodrum'dan yeni gelen 'kazık' haberi ise "Bu kadarına da pes" dedirtti. Cennet Koyu'ndaki Mandarin Oriental'in içerisinde açılan Blue Marlin adlı mekan, fiyatlarıyla Maça Kızı'nı solladı.

MEYVE KOKTEYLİ 65 LİRA...

Geçtiğimiz gün Bodrum'da kapılarını açan mekanın mönüsü, ateş pahası... 8-10 kişilik VIP loca fiyatlarının 5 ile 25 bin lira arasında değiştiği mekanda, en ucuz yeşil salata 65 lira... Domates soslu makarna 75 lira iken midyeli makarna 85 liradan servis ediliyor. Çeri domates, ceviz, pesto ve domates tozuyla hazırlanan 'burratta' isimli başlangıç yemeği ise tam 75 lira. Bir porsiyon kalamarın 75 liradan satıldığı mekanda ızgara çupra ise 225 liralık fiyatıyla dudak uçuklatıyor. Kilosu pazarlarda 7 liraya satılan börülce ise domates ve meksika biberleriyle servis edilip 'börülce ekşilemesi' adıyla 75 liradan müşteriye sunuluyor. Alkolsüz meyve kokteyllerinin 65 liradan servis edildiği mekanda et yemekleri de ateş pahası. 200 gram bonfile, 125 lira; 600 gram dana pirzola ise 225 liradan sunuluyor. Dana pirzolanın kilosu İstanbul'daki büyük marketlerde 70 lira, dana bonfilenin kilosu ise 85 lira! Bu arada fiyatlarıyla cep yakan mekanda, 'özel asistan' hizmeti de var. Eğlencenizde size birbirinden güzel asistanlar arasından birinin eşlik etmesini istiyorsanız 500 lira ödüyorsunuz.

İLK MÜŞTERİ CEM YILMAZ

Takvim'in haberine göre, mekanın içerisinde bulunduğu Mandarin Oriantel'de 3 milyon euroluk villası olan Cem Yılmaz, Blue Marlin'in ilk müşterisi oldu. Ünlü şovmene, eğlencesinde birbirinden güzel 3 asistan eşlik etti!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBODRUM  CEM YILMAZ  İBİZA  BLUE MARLİN