UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENGEÇ BURCUNDA YENİ AY VE YANSIMALARI!.. ASTROLOJİNİN 'MESSI'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN YAZDI!..

YENGEÇ BURCUNDA YENİ AY VE YANSIMALARI!.. ASTROLOJİNİN 'MESSI'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN YAZDI!..

YENGEÇ BURCUNDA YENİ AY VE YANSIMALARI!.. ASTROLOJİNİN 'MESSI'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN YAZDI!..

4 Temmuz 2016 saat:14:01 de Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Yaz gündönümünün  Yengeç ’’Crab’’ burcunda gerçekleşir. Mısırlılar ona Lamellicornes ailesinden bir böcek olan skrab, Bokböceği derlerdi ve bu böcek İLAHİ HAYATIN sembolü olarak kutsaldı. Yengeç takımyıldızının bu hayvan tarafından sembolize edilmesinin nedeni açıktır. Güneş buradan geçerken Zodyak kuşağından aşağıya iner. Yengeç her şeyin yüce anası doğanın hayat güçlerinin patroniçesi ‘’AY’’ın evidir. Yunan mitolojisinde Ay tanrıçası Diana’ya Dünyanın Anası denir. Richard Payne Knight şöyle ifade eder. ‘’Okyanusun sularını çektiği ve ittiği için AY doğal olarak rutubetin yöneticisi, kadınların doğasını güçlü bir şekilde etkilemesi dolayısı ile beslenmenin ve pasif üremenin patroniçesi ve düzenleyicisi olarak kabul edilmiştir. Ay kendisinin alt kişileştirmeleri olan su perilerini okyanustan aldığı zaman bir deniz yengeci ile sembolize edilmiştir. Çünkü yengeç sakatlanmış ve yaralanmış bacaklarını bedeninden koparmak ve yerine yenisi çıkarmak gibi çok özel bir yeteneğe sahiptir.

Yengeç Yeni Ay’ının Yansımaları

Anne, dişilik, zihin ;  Sağduyu ve hafıza ;  Bilinci geliştirmek, toplumsal ilişkiler ; Duygular, genel olarak mutluluk

YENİ AY: Bırakmak istediğimiz alışkanlıklarımız için en uygun zaman Yeni Ay’dır. Özellikle Koç burcundaki yeni Ay enerjisi bu konu için idealdir. Ay  burcu ve Güneş burcu Yengeç olanlar üreme organlarına hassasiyet verir. Üzüldükleri anda mideleri hemen tepki verir. Kadınlarda rahim ve yumurtalıklar da problemler olabilir.

Yengeç Yeni Ayı ile şikayetçi olduğumuz aynı tekrarlardan yorulduğumuz konularda, Huzuru ve istikrarı yakalamak için iç dünyamıza yönelerek kutsal değerlerimize sahip çıkmalı ve şikayetçi olduğumuz her konuda kendimizle dürüst bir şekilde yüzleşmeli kendimizi geliştimeliyiz. İş hayatımızda yeni fırsatlar imkanlar ile karşılaşabiliriz. Güneş  Yükselen ve Ay burcu Yengeç olanlar için fırsat zamanları. Bizi yoran her türlü olumsuzluğu davranışı ardımızda bırakabilir zihnimizde bilinçaltımızda yer etmiş olumsuz düşüncelerden arınarak hayatın bize kattığı olgunluğu güzelliklerle mücadele ile başarılı bir şekilde hayatımıza yansıtabiliriz. 

Yengeç Yeni Ayı ülkemize ve hayatlarımıza yenilikler huzur sevgi sağlık ve başarı getirsin.

Gökler Rehberimiz Yolumuz Işık Olsun.

Dr.Astrolog Şenay YANGEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENAY YANGEL  ASTROLOJİ