UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"KENDİMİ ÇOK ZOR ANLATTIM" 'KERTENKELE' DİZİSİNDE ROL ALAN GÜZEL OYUNCU SERA TOKDEMİR, ÖLÜMDEN DÖNDÜ!..

"KENDİMİ ÇOK ZOR ANLATTIM" 'KERTENKELE' DİZİSİNDE ROL ALAN GÜZEL OYUNCU SERA TOKDEMİR, ÖLÜMDEN DÖNDÜ!..

"KENDİMİ ÇOK ZOR ANLATTIM" 'KERTENKELE' DİZİSİNDE ROL ALAN GÜZEL OYUNCU  SERA TOKDEMİR, ÖLÜMDEN DÖNDÜ!..

Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan 'Kertenkele' dizisinde rol alan Sera Tokdemir, rol gereği alevlerin arasında kaldı. Elleri ayakları bağlı ve ağzı bantlı oyuncunun boynunda ve ayaklarında yanıklar oluştu. Tokdemir’e, set ekibi müdahale etti.

Riva'da inşa edilen kulübe, Sera Tokdemir içindeyken ateşe verildi. Yapım şirketi, olası aksiliklere karşı ambulans ve itfaiye bulundurdu.

DUMANDAN ETKİLENDİ

Rol gereği elleri, ayakları ve ağzı bağlı olan Tokdemir, kulübenin ateşe verilmesi ile Dumandan etkilendi. Çekimler sırasında rol yaptığı sanılan güzel oyuncu, bir set görevlisinin durumu fark etmesi sonucunda hemen dışarı çıkarıldı. Tamamen ateşe verilen kulübe içinde sıcaktan etkilenen oyuncunun, kolyesinin aşırı ısınmasından dolayı boynunda ve ayaklarında yanıklar oluştu. Ağzı bağlı olduğu için tepki veremeyen Sera Tokdemir, bir görevli sayesinde olası bir felaketten kurtuldu.

"KENDİMİ ÇOK ZOR ANLATTIM"

Tokdemir, "Alevlerin kontrolsüz yükselmesinden dolayı, duman ve sıcak içerisinde kaldım. Ağzım kapalıydı ve ayağım sandalyeye bağlıydı, bu yüzden kendimi çok zor anlattım. Set ve sağlık ekibinin zamanında müdahale etmesi beni kurtardı" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSERA TOKDEMİR  KERTENKELE