UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RIZA ESENDEMİR'DEN MİSİLLEME!.. ÜNLÜ RADYOCU RIZA ESENDEMİR AŞK HAYATINA YELKEN AÇTI!..

RIZA ESENDEMİR'DEN MİSİLLEME!.. ÜNLÜ RADYOCU RIZA ESENDEMİR AŞK HAYATINA YELKEN AÇTI!..

 RIZA ESENDEMİR'DEN  MİSİLLEME!.. ÜNLÜ RADYOCU  RIZA ESENDEMİR AŞK HAYATINA YELKEN AÇTI!..

İrem Derici Selami Şahin'in oğlu Lider'le aşk hayatında engelleri aşarken, eski eşi Rıza Esendemir de boş durmuyor. Önceki akşam Cihangir'de bir mekanda kız arkadaşı ile görüntülenen Esendemir, İrem Derici'ye misilleme yaparak yeni aşka yelken açtı.Eski eşi İrem Derici'den yaklaşık 4 ay önce boşanan Rıza Esendemir aşk hayatında yeni adımlar atmaya başladı.


 Esendemir, önceki gün Cihangir Rose Marine adlı mekanda adı öğrenilemeyen bir güzelle görüntülendi.İrem Derici'nin Lider'le yaşadığı aşk üzerine yeni bir ilişkiye başlayan Rıza Esendemir'in eski eşine misilleme yaptığı iddia ediliyor.Gazetecilerin görüntü aldığını fark edince Esendemir'in yüzündeki ifade 'nereden çıktı şimdi bunlar' der gibiydi. 

Diğer yandan ise eski aşkı İrem Derici'nin de Lider Şahin'le artık yüzü gülüyor. Geçtiğimiz günlerde Rumelihisarı'nda baş başa kahvaltı için buluşan ikilinin mutlu anları gözlerinden okunuyordu.Mekan çıkışı sorulara cevap veren Derici ilişkisine son noktayı koyarak şu sözleri söylemişti: '"Kafanıza göre veto haberleri yapıyorsunuz. Biz çok mutluyuz kimsenin bu aşkı da veto ettiği yok. Lider'in babası Selami Şahin'le konserleri, benim de yaz konserlerim başlıyor. Şu andan itibaren ikimizde kendi işimizin peşindeyiz ve çok mutluyuz"13 Eylül 2014 tarihinde evlenen İrem Derici ve Rıza Esendemir 22 Mart 2016'da Gebze'de görülen duruşmayla iki yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişlerdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrıza esendemir  irem derici