UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

33 GÜN ÖNCE TRAFİĞE KAPATILAN TEM OTOYOLU'NDAKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ!..

33 GÜN ÖNCE TRAFİĞE KAPATILAN TEM OTOYOLU'NDAKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ!..

33 GÜN ÖNCE TRAFİĞE KAPATILAN TEM OTOYOLU'NDAKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ!..

Bolu'daki üstyapı çalışmaları nedeniyle 33 gün önce trafiğe kapatılan TEM Otoyolu İstanbul-Ankara yönü Kaynaşlı-Abant kavşakları arasının yarın ulaşıma açılması bekleniyor. 

Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü kontrolünde süren TEM Otoyolu'ndaki üstyapı iyileştirmesi ve büyük onarım yapım işi kapsamında, İstanbul-Ankara istikameti Kaynaşlı ile Abant kavşakları arasındaki çalışmalarda sona gelindi.

Bolu Dağı Tüneli'nin de yer aldığı güzergahtaki bakımın son aşamasına gelen ekipler, yolda asfaltlama ve şerit çizgi çalışmasını tamamlıyor.

Öte yandan, otoyolun kapalı kaldığı sürede trafiğin yönlendirildiği ve büyük kısmını tırmanma şeridinin oluşturduğu yaklaşık 17 kilometrelik D-100 karayolu Bolu Dağı güzergahında, bu sürede zaman zaman uzun araç kuyrukları oluştu.

Güzergahta sürekli ring halinde bulunan polis ekipleri, yaşanan ufak çaplı trafik kazalarına anında müdahale ederek, araç yoğunluğunu önledi. Sürücüleri, aşırı hız ve yakın takip konusunda uyaran ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

TEM Otoyolu Ankara istikameti Düzce kesimi ile D-100 karayolu Bolu Dağı geçişinde, 2 Temmuz Cumartesi günü başlayacak 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesinde yoğun trafik bekleniyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden daha önce yapılan açıklamada, çalışmalar nedeniyle ulaşıma kapatılan bölümün, 30 Haziran'da tekrar faaliyete gireceği bildirilmişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTEM OTOYOLU  TRAFİK  BOLU