UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! “SURVIVOR”DA HEYECAN DORUKTA! “HANIM KÖYLÜ” YENİ GÜNÜNDE DÜN NE YAPTI? “HAYAT SEVİNCE GÜZEL”DE SON DURUM!..

RATING ANALİZİ! “SURVIVOR”DA HEYECAN DORUKTA! “HANIM KÖYLÜ” YENİ GÜNÜNDE DÜN NE YAPTI? “HAYAT SEVİNCE GÜZEL”DE SON DURUM!..

RATING ANALİZİ! “SURVIVOR”DA HEYECAN DORUKTA! “HANIM KÖYLÜ” YENİ GÜNÜNDE DÜN NE YAPTI? “HAYAT SEVİNCE GÜZEL”DE SON DURUM!..

Adım adım finale yürüyen “Survivor”, zirveyi kimselere bırakmıyor...

Total grubunda 5.75 rating 20 share, AB’de ise 6.24 rating 22 share alarak her iki grupta da ilk sırayı kaptırmayan program, şüphesiz finale kadar rakiplerine nefes aldırmamaya devam edecek...

“HANIM KÖYLÜ” BİR “PARAMPARÇA” OLABİLDİ Mİ?..

Yayın günü değişen ve dün ilk kez pazartesi günü seyirciyle buluşan “Hanım Köylü”; totalde 3.57 rating 12 share ile 2. sırada yer alırken, AB’de ise 1.92 rating 6 share alarak 14. sırada yer almış.

Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan “Paramparça” ile rating-share’leri kıyaslandığında (özellikle AB grubunda) arada uçurum var denilebilir. Bakalım “Hanım Köylü”, yeni gününü sevip önümüzdeki haftalarda yükselişe geçmeyi başarabilecek mi?..

“HAYAT SEVİNCE GÜZEL” ZİRVE EDALARINDA!..

Geçtiğimiz hafta hem total hem de AB grubunda 3. sırada yer alan “Hayat Sevince Güzel”, bu hafta totalde 3.45 rating 12 share ile geçtiğimiz haftaki yerini koruyup 3. sırada yer alırken, AB’de ise 3.67 rating 12 share ile 4. sırada yer almış.

Geçtiğimiz haftaya kıyasla total grubunda rating-share’lerinde kayıplar yaşayan, AB’de ise oranlarını koruyan dizi, zirveyi görebilmesi için birkaç hamle daha yapması gerekli. Bakalım önümüzdeki haftalarda Survivor’ın olmayışını avantaja çevirebilecek mi?..

“EURO 2016” MÜCADELELERİ FARK YARATIYOR!..

Adım adım finale ilerleyen ve heyecanının bir an olsun dinmediği “Euro 2016” mücadeleleri rating listelerinde fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Cüneyt Çakır’ın yönettiği “İtalya-İspanya Euro 2016 Karşılaşması”, dün totalde 2.98 rating 12 share ile 5. olurken, AB’de ise 4.42 rating 18 share ile 2. sırada yer almış. “İngiltere-Izlanda” mücadelesi ise totalde 3.36 rating 12 share ile 4. sırada yer alırken, AB grubunda 4.35 rating 15 share ile 4. sırada yer almış.

“Survivor” bitiyor, “Euro 2016” mücadelelerinde ise finale yürünülüyor. Bakalım yaz sezonunda yayın hayatına merhaba diyen dizi ya da programların akıbeti nasıl olacak?..

Rating analizlerimiz devam edecek…

 

MAİL:

ucankusrating@gmail.com


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..



UÇANKUŞ TV’DE YAYINLANAN, SERKAN GÜZEL'İN HAZIRLAYIP SUNDUĞU “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrating  tv  analiz  serkan güzel