UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜNÜMÜZÜN POPÜLER MİKROBLOG SİTESİ TWITTER'DA YENİ STICKER DÖNEMİ BAŞLIYOR!..

GÜNÜMÜZÜN POPÜLER MİKROBLOG SİTESİ TWITTER'DA YENİ STICKER DÖNEMİ BAŞLIYOR!..

GÜNÜMÜZÜN POPÜLER MİKROBLOG SİTESİ TWITTER'DA YENİ STICKER DÖNEMİ BAŞLIYOR!..

Günümüzün popüler mikroblog sitesi her geçen gün kendini yenileniyor ve güncelliyor. Son olarak Twitter'da sticker dönemi başlıyor.

Sosyal medya uygulamaları tarafından neredeyse hepsinde kişilerle veya arkadaşlarla mesajlaşma imkanı tanıyan işlevler yer almaya başladı. Twitter bu son yaptığı yenilikle paylaşılmak istenen fotoğraflara sticker ekleme özelliğini sunacak.

Paylaşılan fotoğraflara sticker ekleme özelliğini sunan Twitter hashtag ( # ) kullanarak yapılan yorumlar sayesinde site içi aramaya imkan sağlayacak. Önümüzdeki hafta içerisinde Android ve iOS platformuna sunulacak olan özellik tweet kısmına eklenen bir fotoğrafa emoji kısmından seçilecek bir emojiyi fotoğrafa ekleyebilirsiniz.

Eklenilen stickerlar şu an snapchat uygulamasında da aktif kullanılan büyütme küçültme ya da döndürme gibi çeşitli özellikleri de yanında getiriyor.

Twitter tarafından akıllı telefonlarda kullanılan her türlü emojinin sticker olarak destekleneceği yönünde açıklama yapıldı. Herhangi bir sticker ile paylaşılan fotoğraf ise eklenen stickera göre kategorize edilip listeleniyor.

Twitter'ın kullandığı hashtag düzeniyle aynı mantıkta çalışan stickerlar üzerine tıklandığı zaman aynı stickerla paylaşılan diğer fotoğrafları da gösteriyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtwitter  sticker