UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

Sina Koloğlu  Milliyet – Cadde

FAKİRE DE BOĞAZ MANZARALI

Zengini olmayan çok izlenen kanal ve dizisi yok. Dizilerin ‘fakir’ aileleri de Boğaz manzaralıgecekondu’ evlerine yerleşmiş durumda. Hatta eski eserden hallice, boya badana görmüş, Arnavutköy yokuş kısmında sosyetik olanları tercih ediliyor!

GAZETECİ BU ARABAYA BİNER Mİ?

Şahane Damat’ta gazetede ‘Aşk Doktoru’ köşesi olan Tahsin’in arabası üstü açık spor... İyi para eder. Ev ahalisi, aramızda konuştuk: “Gazeteci bu kadar para kazanır mı?” diye... “Valla ben böyle arabası olanı gördüm” dedim. Tahsin bir hayal değil yani!

Yüksel Aytuğ Sabah – Günaydın

MEZARIMI REYTİNGDEN OYUN!

Pazar akşamı Kanal 7'nin iftar programını izlemek için ekran başına geçenler büyük bir şok yaşadı. Stüdyonun orta yerinde bir mezar vardı. İlahiyatçı Necmettin Nursaçan ile programın sunucusu da mezarın iki yanına birer koltuk atmış, oturuyorlardı. Meğer kabir adabını ve mezarlık inşa ederken neler yapılması gerektiğini anlatıyorlarmış. Mesele önemli ama bunun için ille de stüdyonun ortasına mezar kazılması gerekiyor muydu, onu bilemedim. 

Mesut Yar  Posta

İLGİNÇ BİR HAZIRLIK İÇİNDE

Modacı Nur Yerlitaş önümüzdeki sezon için çok ses getirecek bir projenin tasarımını yapıyor… İçinde bir diva, bir moda ikonu, bir etkin moderatör, bir de kendisinin bulunduğu bu projenin hayata geçmesi durumunda uzun bir süre daha Nur ve yaptıklarını konuşacağız sanırım… İki büyük kanal arasındaki mekiğini hangi durakta noktalar bilemiyorum ama bizzat ağzından dinlediğim bu projenin ciddi bir gideri var. İzlediğinizde sürpriz olamayacaktır!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV