UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İKİNCİ TOKAT ŞOKU!.. EYLEM TORAMAN'IN TOKATLADIĞI İDDİASIYLA ŞİKAYETÇİ OLDUĞU AYŞE T. HAKKINDA FLAŞ GELİŞME!..

İKİNCİ TOKAT ŞOKU!.. EYLEM TORAMAN'IN TOKATLADIĞI İDDİASIYLA ŞİKAYETÇİ OLDUĞU AYŞE T. HAKKINDA FLAŞ GELİŞME!..

İKİNCİ TOKAT ŞOKU!.. EYLEM TORAMAN'IN TOKATLADIĞI İDDİASIYLA ŞİKAYETÇİ OLDUĞU AYŞE T. HAKKINDA FLAŞ GELİŞME!..

Şiddet gördüğü futbolcu eşi İbrahim Toraman’dan boşanmak üzere olan Eylem Toraman’ın kendisini tokatladığı iddiasıyla savcılığa şikâyet ettiği adliye çalışanı Ayşe T. hakkında yaralama suçundan dava açıldı

Eylem Toraman bir televizyon programına katılarak "İbrahim ile yakın arkadaşım Ayşe'nin birlikte yemek yedikleri görüntüleri magazin programında gördüm. Birkaç gün sonra adliyeye gittim, konuşmak istedim. Ters tepki verdi, neler olduğunu orada anladım. Sonra klinikte, bebeğim kucağımdayken 'Neden işyerime geldin?' diyerek bana saldırdı, bir tokat attı. En yakın arkadaşım bana bunu yaptı ya, insanlara güvenim kalmadı" şeklinde açıklama yapmıştı. Ayşe T.'yi savcılığa şikayet eden Eylem Toraman'ın başvurusu üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı.

TANIKLIK TALEBİNİ REDDETMİŞTİ

Hazırlanan iddianameye göre Eylem Toraman, eşi ile ortak arkadaşları olan Ayşe T.'den boşanma davasında tanıklık yapmasını istedi. Fakat Ayşe T. bu isteği kabul etmedi. İlerleyen günlerde ikili bir güzellik merkezinde karşılaştı ve tartışma burada da sürdü. Bu sırada Ayşe T., Eylem Toraman'a hakaret içerikli bir ifade kullandı ve tokat attı. Savcı, Ayşe T. hakkında basit yaralama ve hakaret suçları kapsamında dava açıldı. Dava ilerleyen günlerde asliye ceza mahkemesinde görülmeye başlanacak.

"EŞİM BENİ MİLANO'DA ALDATTI"

Ayşe T., Eylem Toraman hakkında işyerini basıp ölümle tehdit ettiğini ileri sürerek şikayette bulunmuştu. Ayşe T., Aile Mahkemesi'nden 2 ay süreyle koruma kararı aldırmıştı. Toraman çiftinin boşanma davası ise sürüyor. Eşinin Milano'da bir kadınla kendisini aldattığını ileri süren genç kadın, 5 milyon lira tazminat ile kendisi ve çocukları için aylık 30 bin lira nafaka talebinde bulunmuştu.

Sabah

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİbrahim Toraman  EYLEM TORAMAN  AYŞE T