UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. OYA DOĞAN, SİNA KOLOĞLU VE ONUR BAŞTÜRK BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. OYA DOĞAN, SİNA KOLOĞLU VE ONUR BAŞTÜRK BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. OYA DOĞAN, SİNA KOLOĞLU VE ONUR BAŞTÜRK  BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

Sina Koloğlu Milliyet - Cadde

SON GÖRÜNTÜLERİ BU PROGRAMDA

Yapımcılığını Formed’in üstlendiği; ‘O Bana Çok Benzer’ yakında Show TV’de başlıyor. ABD’nin en çok izlenen programlarından ‘I Get That a Lot’ın Türkiye uyarlaması olan ‘O Bana Çok Benzer’de, Türkiye’nin ünlü isimleri, günlük hayatta karşımıza çıkan işlerde çalışacak ve gelen müşterileri şakalayacak. Bizim ünlüler arasında yakın zamanda aramızdan ayrılan Oya Aydoğan’la yapılmış bir bölüm de yer alacak. Ekmek satıcısı olarak ekrana gelecek Aydoğan’ın en son görüntüleri bu programda olacak. Peki başka kimler var?

Oya Doğan  Vatan

HAYATIMIN AŞKI’NDA ETİK SORUNU

Gün geçmiyor ki, bu sektörde etik kuralları çiğnenmesin! Son haber, Kanal D’de ekrana gelen Hayatımın Aşkıdizisinden geldi. Dizinin teknik ekibi bir basın duyurusu yayınladı. Kendilerine tebliğ edilmediği halde, işlerine son verildiğini bir internet sitesinden öğrendiklerini, sete gittiklerinde başka bir yönetmen ve teknik ekibin hazırlık yaptığını gördüklerini söylüyorlardı. Bu sektörde her türlü yalan, emek sömürüsü, fikir hırsızlığına şahit olduk. Hatta bunu o kadar normalleştirmiş ki sektör, sesinizi azıcık çıkardığınızda arıza oluyorsunuz. Buldozerle üzerinizden geçiyorlar. Hep özendiğimiz Amerika’da böyle şeylerin olmayacağını konuşuyoruz.

Onur Baştürk  Hürriyet

MÜZİK SORUNU

Alaçatı içinde müzik tartışması hep vardır, bu yaz da var. Ama en son İzmir Valiliği Mahalli Çevre Kurulu, Çeşme içindeki belli bölgelere gece 03:00’e kadar müzik yapma izni verdi. O bölgeler dışında kalan yerler ise 01:00’e kadar müzik yapabiliyor. Gayet makul bir süre, daha ne olsun?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV