UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERENAY SARIKAYA'DAN TRABZON'A SÜRPRİZ ZİYARET!.. O SINIFA GİRDİ VE BAKIN NELER OLDU?

SERENAY SARIKAYA'DAN TRABZON'A SÜRPRİZ ZİYARET!.. O SINIFA GİRDİ VE BAKIN NELER OLDU?

SERENAY SARIKAYA'DAN TRABZON'A SÜRPRİZ ZİYARET!.. O SINIFA GİRDİ VE BAKIN NELER OLDU?

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesaplarından "mutluveumutlu" etiketiyle mezuniyet fotoğrafını paylaşmış ve genç hayranlarından da sınıf arkadaşlarıyla birlikte çektirdikleri yaratıcı fotoğraflarını paylaşmalarını istemişti.

Serenay Sarıkaya’nın çağrısından sonra başarılı oyuncunun hayranlarından, Türkiye’nin 50’ye yakın farklı şehrinden,  Twitter ve Instagram mecralarından 3 bine yakın farklı fotoğraf geldi.

Gönderilenler arasından seçilen fotoğraflar, anket yoluyla seçilirken Trabzon Akçaabat Anadolu Fen Lisesi birinciliği kazandı.


Mesafeler engel değil

Serenay Sarıkaya, birinci olan fotoğrafın sahibi olan sınıfa bir sürprizi olacağını söylemişti. Ancak bu sürpriz son ana kadar gizli kaldı.

Akçaabat Anadolu Fen Lisesi öğrencileri, kendileri için hazırlanan Sınıfın En’leri etkinliğinde özel mezuniyet günü fotoğrafları çektirirken, hiç beklemedikleri bir anda Serenay Sarıkaya onların arasına katıldı. Başarılı oyuncu, öğrencilerle sohbet etti, fotoğraf çektirdi ve şehir turu yapıp son kez okullarını ziyaret etti.

Heyecanlı olduğu gözlenen güzel oyuncu fanlarıyla buluşmak üzere Trabzon'a gitmeden bir video paylaşarak şunları söyledi;

“Hayatla yeni buluşacak gençlerin, hayallerinin peşinden koşabilmesi çok önemli. Ben de hep hayallerimin peşinden koşan bir insan oldum. Onlara hayata hazırlanmalarında biraz da olsa bir katkım olsun istedim. Mesafeler engel değil, hiçbir şeyi başarmak zor değil, hiçbir şeyin gerçekleşmesi aslında imkansız değil.”

Öğrenciler çok mutlu ve umutlu

Hiç beklemedikleri bir anda karşılarında Serenay Sarıkaya’yı gören öğrenciler gözlerine inanamadı. Uzak bir şehirde oldukları için Serenay Sarıkaya’nın gelmeyeceğini düşünen öğrenciler gün boyunca şaşkınlıklarını ve mutluluklarını saklayamadı.

Keplerini Serenay Sarıkaya’yla birlikte atan öğrenciler, geleceğe mutlu ve umutlu bakıyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSERENAY SARIKAYA  MEZUNİYET