UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EFSANE YARIŞMA “VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ” İLKER AYRIK’IN SUNUMUYLA GERİ DÖNÜYOR!.. HEM DE BU SEFER EŞLİ, OYUNLU VE ARABALI!..

EFSANE YARIŞMA “VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ” İLKER AYRIK’IN SUNUMUYLA GERİ DÖNÜYOR!.. HEM DE BU SEFER EŞLİ, OYUNLU VE ARABALI!..

EFSANE YARIŞMA “VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ” İLKER AYRIK’IN SUNUMUYLA GERİ DÖNÜYOR!.. HEM DE BU SEFER EŞLİ, OYUNLU VE ARABALI!..

Ekranların sevilen yüzlerinden İlker Ayrık, Star Tv’de yayınlanacak “Var Mısınız Yok Musunuz” adlı program ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Tüm dünyada 76 ülkede yayınlanan ve Türkiye’de de bir efsane olan Yarışma programı yarın ilk bölümüyle seyircisiyle buluşacak. Cumartesi ve Pazar akşamları, saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak yarışma programında bu kez çiftler de yer alacak. Para ağacında 500.000 TL ile yarışmaya başlayacak çiftler, oyun kazandıkça da 500.000 TL kazanma şansını 4’e katlayabilecekler.

İlker Ayrık başarısının sırlarını şu cümlelere açıkladı: “Oyun oynamak, dünyanın en keyifli şeyi ve yaşı yok. Oyun oynamayı çok seviyorum. Bir de ben mahalle kültürü içinde büyüdüm ve bunu yansıtmaya çalışıyorum. Farklı aile yapılarıyla, kalabalıklarla büyümenin avantajını yaşadım; onları anlayabiliyorum. Anlamanın temelinde dinlemek vardır ve ben dinlemeyi çok seviyorum.”

Peki ödüller neler?

“Var Mısınız Yok Musunuz” yarışmasında her bölüm ‘500.000 TL’ heyecanı yaşanacak. Yarışmacı çiftlerden birinin de ‘ARABA’ kazanma şansı olacak.  Endemol Shine Türkiye ve Pervasız Yapım’ın ortak yapımcılığını üstlendiği yarışma, “Var Mısınız Yok Musunuz” Cumartesi ve Pazar akşamları 20.00’de ekrana gelecek.

İlker Ayrık kimdir?

16 Ekim 1979 tarihinde dünyaya gelen usta sanatçı İlker Ayrık, sunuculuk yönetmenlik ve oyunculuk mesleklerini icra etmektedir.

Müjdar Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro bölümünden mezun olan İlker Ayık, 2008 yılında Doa’nın Yallah klibinde oynamıştır. 2008 – 2009 sezonunda Cimri oyunu ile birlikte Kent Oyuncuları’na katılmıştır.

2002 yılından bu yana sinema, dizi ve reklam projelerinde yer alan İlker Ayrık, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte bir reklam projesinde yer aldılar.

Seksenler dizisinde Çağatay karakterine hayat vermekte olan İlker Ayrık, Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışma programının sunuculuğu ile de büyük bir başarı yakalamıştır. Çakallarla Dans film serisinin de başrolleri arasında yer almaktadır.

PROGRAMIN TANITIMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13