UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! “SURVIVOR” ZİRVEYİ BIRAKMIYOR! “YÜKSEK SOSYETE”, İHTİŞAMINI SÜRDÜRÜYOR! SEZON FİNALİYLE “ASLA VAZGEÇMEM” ŞAŞIRTTI!..

RATING ANALİZİ! “SURVIVOR” ZİRVEYİ BIRAKMIYOR! “YÜKSEK SOSYETE”, İHTİŞAMINI SÜRDÜRÜYOR! SEZON FİNALİYLE “ASLA VAZGEÇMEM” ŞAŞIRTTI!..

RATING ANALİZİ! “SURVIVOR” ZİRVEYİ BIRAKMIYOR! “YÜKSEK SOSYETE”, İHTİŞAMINI SÜRDÜRÜYOR! SEZON FİNALİYLE “ASLA VAZGEÇMEM” ŞAŞIRTTI!..

“Survivor” total ve AB grubunda zirveyi dün yine kimseye bırakmamış...

Totalde 5.75 rating 20 share alan “Survivor”, AB’de ise 5.49 rating 21 share alarak dün yine ilk sıraya adını yazdırmayı başarmış...

“YÜKSEK SOSYETE”, ZİRVEYE GÖZ DİKTİ!..

Geçtiğimiz hafta totalde 4’üncü AB grubunda ise 3’üncü sırada bulunan “Yüksek Sosyete”, bu hafta hem sıralamada hem de rating-share’lerinde yükselişe geçmeyi başarmış.

Total grubunda 4.45 rating 15 share alan dizi, AB grubunda ise 4.76 rating 18 share alarak her iki grupta da 2. sırada bulunuyor. Dizinin geçtiğimiz haftaya göre hem sıralamalarda hem de oranlarında yükselişe geçip zirveye göz kırpması dikkatlerden kaçmıyor. Sonuçlardan da anlaşılacağı gibi dizi, önümüzdeki haftalarda zirveye en büyük adayların başında geliyor...

“ASLA VAZGEÇMEM” SEZON FİNALİ Mİ YAPTI YOKSA FİNAL Mİ?..

Show Tv ekranlarında yayınlanan “Asla Vazgeçmem”, dün şaşırtan bir sonuçla sezon finali yaptı...

Dün totalde 2.56 rating 9 share ile 13. sırada bulunan dizi, AB grubunda ise 1.31 rating 5 share alarak 33. sırada yer bulabildi. Sezon finaliyle özellikle AB grubunda ciddi bir düşüş içerisine giren “Asla Vazgeçmem”, aldığı sonuçlarla bir hayli şaşırttı. Final yapan dizilerin düşmesi, sezon finali yapan dizilerin ise yükselmesi en çok karşılaşılan durum. Fakat “Asla Vazgeçmem”in sezon finalinde, final yaparcasına rating-share’lerinde düşüşe geçmesi bir hayli dikkat çekici...

“YETER”DE SON DURUM!..

Atv ekranlarında yayınlanan “Yeter”, 2.47 rating 9 share alarak 14. sırada yer alırken, AB grubunda ise 2.49 rating 9 share alarak 8. sırada yer almış.

Geçtiğimiz haftaya oranla total grubunda bariz düşüş ya da yükseliş içerisine girmeyen dizi, AB grubunda ise hem sıralamada hem de rating-share’lerinde ufak da olsa yükselişe geçmiş. Bu yükseliş ne denli ekibini ve kanalını tatmin eder bilinmez, fakat dizinin zirveyi görmesi için bir değil birkaç hamle yapması artık şart oldu denilebilir...

Rating analizlerimiz devam edecek…

 

MAİL:

ucankusrating@gmail.com

 

DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN "RATING ANALİZİ" PROGRAMINDA YAPILAN ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrating  tv  analiz  serkan güzel