UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ VE SİNA KOLOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ VE SİNA KOLOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!..  MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ VE SİNA KOLOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

Mesut Yar Posta

ENERJİSİ YÜKSEK BAŞLIYOR!

İlker Ayrık “Var mısınız Yok musunuz?” isimli yeni yarışmasıyla yarın Star TV ekranında yer alacak… Açıkçası tanıtımdan izlediğim kadarıyla İlker, formatı bir aile oyunu kıvamına sokmuş. Yani takımlar kendi destekçilerini doğal yoldan yaratmış durumda… Çekimleri yakından izleyen bir yönetici arkadaşımın deyimiyle İlker, stüdyoya girdiği andan itibaren devleşen bir sunucuymuş. İzleyenlere göre, müthiş pozitif giden çekimlerde bunun önemi büyük… Ben de izleyip o enerji hakkında analiz yapmayı dört gözle bekliyorum. Yolu açık olsun!

Yüksel Aytuğ Sabah – Günaydın

BU KİTAP İNSANIN İÇİNE  “İŞLER”

Nejat İşler'in yazdığı Gerçek Hesap Bu isimli kitabı bir solukta okuyup kapağını kapattıktan sonra özet olarak kafamda tek bir cümle ses buldu: Acayip, çok acayip...

Nejat İşler bana göre yeni dönem aktörler arasında ilk üçün içindedir. Başına gelen talihsizlikler ise herkesin malumu. Şimdilerde Bodrum Gümüşlük'te inzivada.

Kitabın, ölümle burun buruna gelen insanlara özgü bir 'tevekkülle' kaleme alındığını sanabilirsiniz. Ama okuyunca 'bilgeliğin', Nejat İşler için neredeyse doğuştan bir erdem olduğuna kanaat getiriyorsunuz. Çünkü adamın 'hayatını temize çekmek' gibi bir derdi yok. Tam tersine 'büyük harflerin' tümünün üzerini karalamış...

Nejat İşler her ne kadar çok zor şartlar altında yaşıyor gibi görünse de okurken insanın içini, kendine bile itiraf edemediği bir kıskançlık hissi kaplıyor. Zira, günübirlik yaşamayı, kalbimizin götürdüğü yere gitmeyi, kaliteli serserilik yapmayı, kalıplara, klişelere, tabulara isyan etmeyi ve 'sadece canımız öyle istediği için' kendimize bir yaşam kulvarı seçmeyi hangimiz düşlemedik ki?

Nejat İşler bizlerin bu düşünü gerçekleştirmiş.

Sina Koloğlu  Milliyet

ROMANTİK  ÇARŞAMBA

Poyraz Karayel’in sezon finali yapmasıyla çarşamba ‘romantiklere’ kaldı. ‘Seviyor Sevmiyor’ (ATV), ‘Aşk Laftan Anlamaz’ (Show TV) ve ‘No: 309’ (FOX). Üçü bir arada olunca ‘yazlık dizi kontenjanı’ doluyor. ‘Elimizde avucumuzda bunlar var’ gibi bir mesaj veriliyor. Eldeki avuçtaki de vallahi sarmıyor. Tek kıstas var ‘gülümsemek’. Fazlası değil. İlk bölüm biraz ‘No: 309’ başardı. Hadi biraz Zeynep Çamcıfunny girl’ niyetine bakayım dedim ‘Seviyor Sevmiyor’, çok mu abartılı, yoksa kasıyor mu? Karar veremedim. Yırtacak ama kabuğundan çıkamıyor hissi. ‘Aşk Laftan Anlamaz’ın sağına, soluna yeni yetmelere bakayım dedim. Tüm bunları yapımcı ve kanalın beklentileri, piyasa gerçekleri, izleyici profili, reklam geliri işte adı bu düzene ait ne varsa onları göz önünde bulundurarak değerlendirmeye çalıştım. Bu gözlükleri taktım ama yine bulanık geldi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV