UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EGEMEN BAĞIŞ İLE EŞİ BEYHAN BAĞIŞ TARAFINDAN DÜZENLENEN "DARÜLACEZE İFTARI"NDA ÜNLÜ İSİMLERDEN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR!..

EGEMEN BAĞIŞ İLE EŞİ BEYHAN BAĞIŞ TARAFINDAN DÜZENLENEN "DARÜLACEZE İFTARI"NDA ÜNLÜ İSİMLERDEN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR!..

EGEMEN BAĞIŞ İLE EŞİ BEYHAN BAĞIŞ TARAFINDAN DÜZENLENEN "DARÜLACEZE İFTARI"NDA ÜNLÜ İSİMLERDEN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR!..

Avrupa Birliği (AB) Eski Bakanı Egemen Bağış ile eşi Beyhan Bağış tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Darülaceze İftarı"nın 12.’si yapıldı. Darülaceze Başkanlığı’nın avlusunda gerçekleşen iftar programına bir çok ünlü isim katıldı.

Her yıl geleneksel hale getirilen iftar davetiyle ilgili Egemen Bağış ve eşi Beyhan hanım Uçankuş mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Bağış verdikleri iftar davetiyle ilgili, "12 yıllık bir aile geleneğimiz bizim bu.Eşimle birlikte 12 yıldır burada her Ramazanda bir iftar düzenleyip hem eşi dostu davet ediyoruz.Ramazanın o tılsımlı havasından, mütevazi bir iftar sofrasında beraber nasiplenmeyi arzu ediyoruz" diye duygularını belirtirken eşi Beyhan ise, "Bu iftarı bir aile geleneği haline getirmiş olmak bizlere onur veriyor.İnşallah ömrümüz ve imkanlarımız el verdiği sürece her sene yapacağız" şeklinde konuştu.

Muhabirimizin "Peki insanlar her sene sizi bu iftar davetinde gördüğünde tepkileri ne oluyor" sorusuna  Bağış, " Biz artık aile gibi olduk.Yarın neyin ne olacağı belli değil.Belki bizde yarın buranın bir sakini olmak durumunda kalacağız.Onun için buradaki insanları önemsemek lazım.Biz eşim ve çocuklarımla birlikte bayramlarda buraya geliyoruz.Onlarla muhabbet ediyoruz. Devlet zaten bütün ihtiyaçlarını gideriyor. Ama onların muhabbete de ihtiyacı var. İstanbul’un en merkezi noktasından bir tanesindeyiz. Buradan geçerken bir beş dakika uğrayıp buradakilerle sohbet ederseniz inanın bana siz de huzur bulacaksınız" dedi ve davetlilerle ilgilendi.

İftar yemeğine katılanlar arasında ünlü şarkıcı Seda Sayan ve sevgilisi Erkan Çelik'te vardı.

"HELAL OLSUN"

Seda Sayan, "Beyhan Hanım ve değerli Bakanımız Egemen Bağış beyefendiyi kutlamak lazım.İftar yemeğini 12 senedir gelenek haline getirmişler.Daha önceleri İstanbul'da olmadığımız için katılamıyorduk.Bu düşünceye bayıldım.Helal olsun.Herkesin bir gün buraya yolu düşebilir.Darülaceze'yi hatırlatmaları üzerine,Egemen Bağış'a ve eşi Beyhan Hanım'a sempatim daha da çok arttı" dedi.Sevgilisi Erkan Çelik ise mutlu olduğunu dile getirdi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13