UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

INSTAGRAM KULLANICILARINA MOBİL VERİ KULLANIMIYLA İLGİLİ KOLAYLIK!..

INSTAGRAM KULLANICILARINA MOBİL VERİ KULLANIMIYLA İLGİLİ KOLAYLIK!..

INSTAGRAM  KULLANICILARINA MOBİL VERİ  KULLANIMIYLA İLGİLİ KOLAYLIK!..

Yapılan araştırmalar kullanıcıların mevcut mobil internet paketlerinin büyük bir çoğunluğunu sosyal medya için harcadığını gözler önüne seriyor. Elbette bunda vazgeçilmezimiz Instagram’ın da payı büyük. Biraz olsun internet bağlantımızdan tasarruf etmek için Instagram’da otomatik video oynatmayı kapatma yolunu deneyebilirsiniz. Böylece sadece ilginizi çeken videoları izleyerek oldukça ciddi bir tasarruf sağlayabilirsiniz. Yapmanız gerekenler basit. Ek bir uygulamaya ihtiyacımız yok. 

Her şeyi Instagram üzerinden halledeceğiz. Tabii bu yöntem sadece Instagram’ın mobil veri kullanımında tasarruf etmenizi sağlıyor. Yani evinizdeki veya ofisinizdeki kablosuz ağa bağlıyken videoların otomatik oynatılmasını engellemek için geçerli değil.Aktif bir kullanıcıysanız Instagram’da otomatik video oynatmayı kapatma sayesinde ciddi bir mobil internet paketi tasarrufu elde edebilirsiniz. Instagram’da otomatik video oynatmayı kapatma için ilk olarak profilimizin bulunduğu sekmeye geçiş yapıyoruz.

Sağ üst köşede bulunan menüden seçenekler’e girerek Hücresel Veri Kullanımı kısmına ilerliyoruz. Bu menü altında Instagram’da otomatik video oynatmayı kapatma için kullanacağımız seçenek karşımıza getirilecek.

Varsayılan seçeneği Daha Az Veri Kullan olarak değiştirdiğinizde Instagram’da otomatik video oynatmayı kapatma işlemini tamamlamış oluyorsunuz. Artık videolar siz üzerine tıkladığınızda yüklenmeye başlayacak. Bu işlemin kablosuz ağ bağlantısı sırasında geçersiz olduğunu ve sadece mobil internet aktifken geçerli olduğunu tekrar belirtelim.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİNSTAGRAM  VİDEO  TASARRUF  İNTERNET