UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

JOLIE İSTİYOR AMA PITT DESTEKLEMİYOR!.. ANGELINA JOLIE VE BRAD PITT ÇİFTİNİN EVLİLİĞİNDE BÜYÜK KRİZ!..

JOLIE İSTİYOR AMA PITT DESTEKLEMİYOR!.. ANGELINA JOLIE VE BRAD PITT ÇİFTİNİN EVLİLİĞİNDE BÜYÜK KRİZ!..

JOLIE İSTİYOR AMA PITT DESTEKLEMİYOR!..  ANGELINA JOLIE VE BRAD PITT ÇİFTİNİN EVLİLİĞİNDE BÜYÜK KRİZ!..

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in 2005 yılında "Bay ve Bayan Smith" film setinde tanışıp birbirlerine aşık oldukları günden bu yana ilişkilerinde çok şey değişti.

BÜYÜK ÇATLAK

UsWeekly Dergisi’nin iddiasına göre, altı çocuklu bir çift olarak 2014 yılında evlenen Jolie-Pitt çiftinin evliliklerinde kriz çıktı.

SİYASETE ATILIYOR

İddiaya göre 52 yaşındaki ünlü oyuncu Brad Pitt, 41 yaşındaki eşi Angelina Jolie’nin, Londra’daki politik kariyerini ilerletmeye yardım etmesi için Fransa’daki Miraval Malikanesi’ni satışa çıkarma isteğinden dolayı mutsuz.

LORDLAR KAMARASI RADARINDA

Dergiye konuşan çifte yakın bir kaynağın, “Siyaset dünyasında yer edinme çabalarını artırıyor” dediği Angelina Jolie, İngiliz Lordlar Kamarası üyesi Arminka Helic ile birlikte çalışıyor.

EKONOMİ OKUYOR

Aynı politik görüşe sahip oldukları iddia edilen Helic ve Jolie’nin, İngiltere merkezli, kar amacı gütmeyen bir ortaklık kurdukları konuşuluyor. Oscarlı oyuncu, aynı zamanda Londra Ekonomi Okulu’nda eğitim alıyor.

MALİKANEYİ SATMAK İSTİYOR

İngiltere Lordlar Kamarası’na girmek istediği iddia edilen Jolie, çifte yakın bir kaynağa göre, Pitt’le ortak mülkleri olan Miraval Malikanesi’nin boşaltılması için uğraşıyor.

İNGİLTERE'DE YAŞAYACAKLAR

Brad Pitt’in çekimlerini henüz bitirdiği “War Machine and Allied” filminden sonra “World War Z” filminin devamını çekecek olmasından dolayı Brangelina çifti,  bu yazdan itibaren İngiltere’de oturmaya başlıyor.

SATMAK İSTEMİYOR

Brad Pitt’in yorgunluk attığı ve kendi pembe şarap markasının üretimini yaptığı Fransa’daki malikaneyi satmak istemediği, gelen haberler arasında.

HOLLYWOOD'A SIRT ÇEVİRDİ

Kaynaklar, Jolie’nin, Disney’in bu ilkbaharda çekimlerini planladığı Maleficent filminin devamı için de Hollywood'a sırtını döndüğünü açıkladı.

POLİTİK FAALİYETLERDE

Jolie bugünlerde pek çok siyasi çalışmaya katılıyor. Son olarak 20 Haziran’da Dünya Mülteci Günü’nde ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile birlikte Dulles Bölgesi Müslüman Toplumu'nun (ADAMS) organize ettiği iftar programına katıldı.

OTOMOBİL YARIŞINDA

Jolie’nin aksine hayatında daha eğlenceli işlere yer verdiği düşünülen Brad Pitt ise 18 Haziran’da Fransa’daki 24 Saat Le Mans Yarışı’nda görüldü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13