UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİLLİ FUTBOLCU ARDA TURAN'DAN ANLAMLI PAYLAŞIM!.. "HAKKIMIZ VARSA HELALDİR"

MİLLİ FUTBOLCU ARDA TURAN'DAN ANLAMLI PAYLAŞIM!.. "HAKKIMIZ VARSA HELALDİR"

MİLLİ FUTBOLCU ARDA TURAN'DAN ANLAMLI PAYLAŞIM!.. "HAKKIMIZ VARSA HELALDİR"

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2016) veda eden A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan, şampiyonada ellerinden geleni yaptıklarını bildirerek, "Sizin bu futbolla ilgili kırgınlığınız, üzüntünüz, kızgınlığınız varsa başımızın üstüne. Biliriz ki halkımız bizi çok sevdiğinden böyle yapar. Bize gelince, hakkımız varsa helaldir." ifadelerini kullandı.

EURO 2016'da İrlanda Cumhuriyeti'nin İtalya'yı yenmesiyle en iyi üçüncüler arasına giremeyip şampiyonaya veda eden milli takımın kaptanı Arda, sosyal medya hesabı Instagram'dan bir açıklama yaptı.

Milli takım futbolcularının kampta bir arada olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabında yayınlayan Arda, takipçileriyle şu mesajı paylaştı:

"Bir masaya oturduk. Hep beraber üzüntülerimizi, sevinçlerimizi koyduk ortaya. Kocaman adamların ağladığını gördüm. Bu sefer ben ağlamadım, teselli tarafındaydım. Kardeşinin gözyaşı bazen kendininkinden kıymetli oluyor. Bu fotoğrafa baktığımda her halleriyle gurur duyduğum arkadaşlarımı gördüm. Bir ömür boyu da öyle göreceğim. Bu akşam herkese olduğu gibi bize de zordu. Hala da zor ama bütün bunları bıraktığımızda, geriye bayrağımız, ülkemiz, milletimiz kaldı. Biz sizler için burdaydık, bayrağımızı dalgalandırabilmek için. Az da olsa bunu yaptığımıza inanıyorum. Futbolla ilgili elimizden geleni yaptık, bazen futbol böyle olmuyor. Sizin bu futbolla ilgili kırgınlığınız, üzüntünüz kızgınlığınız varsa başımızın üstüne. Biliriz ki halkımız bizi çok sevdiğinden böyle yapar... Bize gelince hakkımız varsa helaldir... Siz her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz, benim güzel ülkem. İyi geceler, hayırlı sahurlar."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan  VEDA  MİLLİ TAKIM  FUTBOL  EURO 2016