UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OKTAY VURAL, MHP GRUP BAŞKANVEKİLLİĞİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ!..

OKTAY VURAL, MHP GRUP BAŞKANVEKİLLİĞİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ!..

OKTAY VURAL, MHP GRUP BAŞKANVEKİLLİĞİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ!..

Tüzük kurultayı sonrası suların bir türlü durulmadığı MHP'de şok bir istifa haberi geldi. Yaşanan süreçle ilgili daha önce de Bahçeli ile arasının açıldığı iddia edilen MHP Grup Başkanvekili Oktay Bural, Grup Başkanlığı görevinden istifa etti.

MERAL AKŞENER'LE HAREKET EDECEK İDDİASI

Milliyetçi Hareket Partisi’nde kurultay ve yönetim değişikliği tartışmaları sürerken partinin Meclis’te grup başkanvekilliği görevini yürüten Oktay Vural da muhalefete katıldı. Vural, grup başkanvekilliğinden istifa etti. Al Jazeera Türk'ten Gonca Şenay'ın iddiasına göre Oktay Vural’ın Meral Akşener ile birlikte hareket etmesi bekleniyor. Vural’ın muhaliflerle birlikte hareket edeceği bir süredir MHP kulislerinde konuşuluyordu. Ancak bundan bir süre önce muhalefete katılacağı iddiaları sorulduğunda Vural, “Bu konuları konuşmak istemediğini” söylemişti.

Vural’ın bir süredir muhalefete yakın durduğu ancak 19 Haziran Pazar günü yapılan kurultayı, delegenin burada göstereceği iradeyi ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin bu kurultayla ilgili yapacağı değerlendirmeyi beklediği öğrenildi. Salı günü grup toplantısından sonra Oktay Vural’ın Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir görüşme yaptığı ve kararını ilettiği öğrenildi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEROKTAY VURAL  MHP  İSTİFA