UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ, MEVLÜT TEZEL, SİNA KOLOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ, MEVLÜT TEZEL, SİNA KOLOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!..  MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ, MEVLÜT TEZEL, SİNA KOLOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ  KONULARI YORUMLADI?

Mesut Yar  Posta

KENDİ GÜNÜNE GELECEK!

Ve Kenan İmirzalıoğlu  gelecek sezon da ATV ekranında olacak. Ay Yapım imzasını taşıyacak olan yeni dizisinde yine farklı bir hat üzerinden oyunculuk deneyecek. Kenan İmirzalıoğlu’nun dizisi önümüzdeki sezonun ortasında ve seyircisinin alıştığı pazartesi geceleri ekrana gelecek… İyi de orada yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi ne olacak? O da yeni dizinin başlamasıyla birlikte soluğu cuma akşamlarında alacak. Kırgın Çiçekler iyi bir sezon geçirerek bir yaz dizisinden kış dizisine evrilmiş oldu… Sonuçta ekranda her iyi şeyin bir karşılığı var. Dilerim yeni günü de Kırgın  Çiçekler için iyi bir karşılık olur…

Sina Koloğlu  Milliyet – Cadde

PARÇALAMADAN SEZON BİTTİ

Paramparça’ öyle ağdalı bir sezon finali yapmadı. Önümüzdeki sezonun uğraştıracak konu başlıklarını verdi ve “Hadi şimdilik eyvallah” dedi. Psikiyatr Ayşe zaten ölecekti. Anlaşma bu sezon sonuna kadardı. Bir sezon daha gidebilirmiş. Karakter yeni yeni oturmuştu ve olayların sonucu boşluğu dolduracak kıvama gelmişti.

Oya  Doğan vatan

YÜKSEK SOSYETE ADINI KARŞILAMADI

Bi Yapım-Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını, Metin Balekoğlu’nun yönetmenliğini, Yazı Odası’nın senaryosunu, Pınar Bulut’un uygulama ve proje tasarımını, Atakan Ilgazdağ’ın müziklerini üstlendiği Yüksek Sosyete, geçtiğimiz perşembe akşamı Star TV’de ilk bölümüyle görücüye çıktı. Engin Öztürk,  Hazar Ergüçlü, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Hakkı Ergök, Hülya Gülşen Irmak, Taner Barlas, Ceyda Tepeliler, Gülşah Çomoğlu, Özgün Çoban, Aybike Turan, Yasin Çam, Mehmet Yücel Özkal ve Aliye Uzunatağan’ın rol aldığı dizi; Tüm Kişiler’de 4.02 reytingle 4’üncü, AB’de 4.28’le 3’üncü, ABC1’de 3.90’la 4’üncü oldu. Yaz sezonu için iyi bir başlangıç yaptı. Bir Kore dizisi olan High Society’den uyarlanan dizinin sıradan romantik komedilerden bir farkı var. Bir yandan zengin olduğu için mutsuz olan Cansu, diğer yandan zenginlerin onu ne yapacağına karar veremediği Kerem aşkı, kendilerini başka biri gibi tanıştırıp devam ederken, asıl merak uyandıran tarafı Süreyya ve kocası Metin arasındaki ilişki... Yani işin dram ayağı kuvvetli görünüyor.

Yüksel Aytuğ Sabah – Günaydın

CANIMA TAK EDEN KAMU SPOTLARI

Allah'ını seven şu bezdirici kamu spotlarını ekrandan kaldırsın. Aylardır neredeyse her yarım saatte bir karşımıza çıkıyorlar.

"Hadi baba, hadi baba!" diyen çocukların, tıknefes babalarını harekete geçirmeye çalıştıkları kamu spotu, benim için 'Freddy'nin Kabusu'na dönüştü.

Geceleri rüyamda 'Hadi baba, hadi baba!' diye dürtüldüğümü görüp ter içinde uyanıyorum.

Bir başka kamu spotu ise, benim gibi pek çok televizyon izleyicisine tırnaklarını yediriyor.

Hani şu sevimsiz doktorun, küçük çocuğa ebeveynlerinin yanında gözlerini devirerek 'Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla' tadında "Sigarayı acilen bırakman lazım" dediği kamu spotu çıktığında, televizyonum artık otomatik zapping yapıyor!

Korkum şu ki, her iki kamu spotu yüzünden sigaraya yeniden başlayacağım...

Mevlüt Tezel Sabah – Günaydın

TERİM, KAMPTA TARİH PROGRAMI MI İZLİYOR?

Çek Cumhuriyeti maçı öncesi basın açıklamasında bulunan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim; Milli Takım'ı, TRT'deki canlı yayın programında eleştiren tarih profesörü Ahmet Şimşirgil'e yanıt verdi:

"Konusu spor olmayan bir programda tarih profesörü çıkıyor; bana ve takımıma olmadık şeyler söylüyor. Koca tarih profesörü... Koca derken, tarihin büyüklüğünü kastediyorum. Yayıncı kuruluşumuz TRT'den bahsediyorum.

Tarih programında 'Milli Takım bir an önce dönmeli' deniliyor. Sohbet ortamında 'Bu benim alanım değil!' diyen birçok akademisyen dostum var benim. Biri çıkıyor; bu da TRT'de. Sen de 'Hocam neden suratınız asık?' diyorsun..."

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV