UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİLLİ TAKIM HEM SAHADA HEM DE EKRANLARDA FIRTINALAR ESTİRDİ! “HAYAT ŞARKISI” YOLUNA DEVAM EDİYOR! ZUHAL TOPAL’LA” FARK YARATIYOR!..

MİLLİ TAKIM HEM SAHADA HEM DE EKRANLARDA FIRTINALAR ESTİRDİ! “HAYAT ŞARKISI” YOLUNA DEVAM EDİYOR! ZUHAL TOPAL’LA” FARK YARATIYOR!..

MİLLİ TAKIM HEM SAHADA HEM DE EKRANLARDA FIRTINALAR ESTİRDİ! “HAYAT ŞARKISI” YOLUNA DEVAM EDİYOR! ZUHAL TOPAL’LA” FARK YARATIYOR!..

Dün hem total hem de AB grubunda zirvede milli takımın o muhteşem maçı var.

“Çek Cumhuriyeti-Türkiye Euro 2016 Karşılaşması” dün totalde 14.24 rating 45 share alırken, AB grubunda ise 19.39 rating ve yaklaşık 58 share alarak zirvede yer almış. Milli takım için ciddi bir öneme sahip olan karşılaşmanın bu denli iyi sonuçlar alıp zirveye yerleşmesi tabii ki de sürpriz olmadı...

“HAYAT ŞARKISI” ROTASINDAN ŞAŞMIYOR!..

Kanal D ekranlarında yayınlanan “Hayat Şarkısı”; dün totalde 3.51 rating 11 share, AB grubunda ise 3.87 rating 12 share alarak her iki grupta da 3. sırada yer almış.

Geçtiğimiz hafta hem total hem de AB grubunda 4. sırada yer alan dizi, bu hafta sıralamada yükselmesine rağmen rating’lerinde kayıplar yaşamış. Naklen verilen milli karşılaşmanın olduğu bir günde dizi-programların rating-share’lerinde düşüşe uğraması gayet normal. Birçok dizi-programın final ya da sezon finali yaptığı salı gününde bakalım önümüzdeki haftalarda listeler nasıl şekillenecek?..

“ŞAHANE DAMAT” DÜN NE YAPTI?..

Yayın hayatına dün Star Tv ekranlarında merhaba diyen “Şahane Damat”; totalde 2.71 rating 9 share alarak 12. sırada yer alırken, AB’de ise 2.22 rating 8 share alarak 19. sıraya yerleşmiş.

Share’lerinde 2’li haneleri göremeyen, fakat zor bir günde (milli maç çok büyük bir etken) yayın hayatına başlayan diziyi net bir şekilde önümüzdeki haftalarda değerlendirmek doğru olur. Bakalım gelecek hafta dizi rating savaşında nerelerde olacak?..

“ZUHAL TOPAL’LA” ADINI ZİRVEYE YAZDIRMAYI ‘YİNE’ BAŞARMIŞ!..

Her yayınlandığı gün hem kanalının hem de ekibinin yüzünü güldürmeyi başaran “Zuhal Topal’la”, dün total grubunda yine saatinin birincisi olmayı başarmış. Artık saatinin zirvesinde yer almakla da yetinmeyen “Zuhal Topal’la”, kanalının da en iyi işi olmayı başarmış.

Total grubunda 3.11 rating 15 share alarak 4. sırada bulunan program, saatine rağmen ilk 4’te yer almasının yanı sıra hem kanalının hem de saatinin ilk işi olmasıyla yine ve yine farkını ortaya koymuş. Görünen o ki programın bu başarılı istikrarı önümüzdeki günlerde de devam edecek...

Rating analizlerimiz devam edecek…

 

MAİL:

ucankusrating@gmail.com


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..



 

UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN "RATING ANALİZİ" PROGRAMINDA YAPILAN ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  tv  rating