UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ÖZEL: ÇAĞATAY ULUSOY İLE TAYLOR MARIE HILL’İ ELE VEREN O GÖRÜNTÜ!..

UÇANKUŞ ÖZEL: ÇAĞATAY ULUSOY İLE TAYLOR MARIE HILL’İ ELE VEREN O GÖRÜNTÜ!..

UÇANKUŞ ÖZEL: ÇAĞATAY ULUSOY İLE TAYLOR MARIE HILL’İ ELE VEREN O GÖRÜNTÜ!..

Çağatay Ulusoy, başrolünü yeni bir yetenekle paylaşacağı İçerideki isimli yeni dizisinin çekimleri öncesi Amerika’da tatil yapıyor. Yakışıklı oyuncunun ismi son dönemde yüzü olduğu Jean markasının reklam filminde kamera karşısına geçtiği Taylor Marie Hill ile anılıyor.

İddiaya göre Çağatay Ulusoy, Amerika’da güzel modelle aşk yaşıyordu. Ancak yakışıklı oyuncunun cephesinden bu iddia yalanlandı ve Ulusoy’un dil öğrenmek için Los Angeles’ta bulunduğu açıklandı. Çağatay Ulusoy fanları da Taylor Marie Hill’in twitter sayfasında sevgilisini profil resmi yaptığı göstererek iddiaya tepki göstermişti.

Yakışıklı oyuncu geçen hafta Amerika’da gittiği bir restoranda dünyaca ünlü isimlerin uğrak yeri olan bir restoranda tesadüfen görüntülenmişti. Çağatay Ulusoy, dünyaca ünlü model, Bella Hadid’i görüntüleyen paparazilerin azizliğine uğramıştı. Çağatay Ulusoy’un gittiği restoranla ilgili basında ortaya çıkan bir fotoğraf kafaları karıştırdı. Yakışıklı oyuncunun reklam filminde beraber oynadığı ünlü manken Taylor Marie Hill de aynı restorandaydı ve güzel model gazetecilerin kapıda beklediğini bildiği için dışarı tek başına gitti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13