UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'İN YARIŞMACISI SELİN ÜNVER YARIŞMADAN BAKIN NE KADAR KAZANDI?

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'İN YARIŞMACISI SELİN ÜNVER YARIŞMADAN BAKIN NE KADAR KAZANDI?

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'İN YARIŞMACISI  SELİN ÜNVER YARIŞMADAN BAKIN NE KADAR KAZANDI?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında hikayesiyle milyonları derinden sarsan Selin Ünver, başarılı bir yarışma çıkararak anaokulu açma hayallerine çok yaklaştı. Ünver, Kim Milyoner Olmak İster'den 125 bin lira ödül kazandı. ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programına katılan 25 yaşındaki ana sınıfı öğretmeni Selin Ünver, program sunucusu Selçuk Yöntem'in ailesini sormasıyla gündeme oturmuştu. 

Bu soru karşısında yüzü düşen Selin öğretmen, annesinin vefat ettiğini, babasının cezaevinde olduğunu açıklamıştı. Bu cevap üzerine ünlü sunucu Selin'e babasının hangi suçtan cezaevine düştüğünü sormuştu. Sesi titreyen ve bir süre kekeleyen genç yarışmacı, "Babam, annemi öldürdü" deyince hem stüdyodakiler hem de ekran başındakilerin yüreği burkulmuştu.


Acı hikâyesini tüm Türkiye konuşmaya başlamış ve sunucu Selçuk Yöntem’de eleştiri oklarına maruz kalmıştı. Herkes Selin öğretmenin hayallerini gerçekleştirecek kadar para kazanıp kazanmayacağını merak ederken o zor olanı başardı. Yarışma programında 125 bin lira ödül kazanarak hayallerine bir adım daha yaklaşmış oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13