UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, OBEN BUDAK VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, OBEN BUDAK VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, OBEN BUDAK VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

Sina Koloğlu Milliyet - Cadde

‘BİZİ YAKIŞTIRIYORLAR’

Kırgın Çiçekler’deki genç oyunculardan Kaan Kasapoğlu’nu kızlar pek seviyormuş. ATV’de yayınlanan ‘Dizi TV’ programında gördüm. Hayranları Kaan evladımızın Çağla Irmak (Kader) ile birbirlerine çok yakıştırıyorlarmış. Hatta “Beraber olun” diye ısrar ediyorlarmış. Bu oyuncuların hayranlarından çektiği... Duyduğum, bu işi öyle boyutlara taşıyorlarmış ki, artık ‘özel hayata tecavüz’ aşamasına geliniyormuş. Umarım böyle durumlar bu genç kardeşlerimiz için olmaz!

Oben Budak   Habertürk

HİTİN YOKSA SEN DE YOKSUN

Türkçe  çalan radyo olmak en kolayı. Bir süredir Alaçatı’daki evimde internet yoksunu bir şekilde yaşadığım için eski dostum radyoya kaldım. Radyo en popüler, en güçlü yayın yapanlardan başka bir şey çekmiyor. O güçlü radyolar da bildiğiniz Türkçe FM’ler. Hande Yener’in ‘Mor’u pek popüler, sürekli rotasyonda. Sertab’ın ‘Kime Diyorum’u, Sıla’nın ‘Afitap’ı özellikle sabah saatlerinde bir hayli çalınıyor. Yeni isimlerden Cem Belevi’nin ‘Alışamıyorum’unu ve tabii ki Ayla Çelik’in ‘Bağdat’ını çok duyuyorum. Onun haricinde biraz  Göksel, biraz  Fettah Can, birkaç şarkı Mabel Matiz, bolca Rock’çı olduklarını iddia eden acılı arabeskçi gençler... Al sana Türkçe radyo! Yeniye, yeni isme tahammül yok anladığım kadarıyla, her şey ille hit olacak. E siz çalmazsanız yeni isimler nasıl buraya eklenecek? Radyo patronlarına sorsam “Tırnaklarıyla” diye cevap verirler herhalde.

Mesut Yar  Posta

KOPYALA DA YAPIŞTIR!

Yüksek Sosyete ( Star TV ) dizisi bir anlamda Beni Affet’ten Tunç, Aşkın Bedeli’nden Dicle ve Dinle Sevgili’den Ceren karakterlerini canlandıran oyuncuların bir araya gelmesiyle bir tür günlük dizi buluşması olmuş… Ancak asıl tuhaf olan Dinle Sevgili’nin sarışın fettan güzeli Ceren, bu dizide Işıl olarak seyircinin karşısına çıktı. Işıl, evli, zengin ve yaşı kendinden büyük olan Metin ile ilişki yaşıyor…

Metin’in karısı Süreyya’yı yaşlı ve yetersiz olmakla suçluyor. Genç bir kadın olarak Metin’e her şeyi verdiğini belirterek Süreyya’yı bunalıma sokuyor. Yetinmiyor; Metin’den olduğunu iddia ettiği bebeğiyle arz-ı endam ediyor…

Aynı Dinle Sevgili dizisindeki Ceren’in zengin bir ailenin mutsuz karı kocası olan Zerrin ve Taner’e yaptığı  gibi…

Kısacası Dinle Sevgili’nin  Ceren’i ekrana döndü. Hem de yüksek sosyeteye girerek. Biraz fazla kopyala da yapıştır bir karakter değil mi sizce de?

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV