UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜLBEN ERGEN’İN İKİNCİ EŞİ ERHAN ÇELİK BAKIN KİMİN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI?..

GÜLBEN ERGEN’İN İKİNCİ EŞİ ERHAN ÇELİK BAKIN KİMİN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI?..

GÜLBEN ERGEN’İN İKİNCİ EŞİ ERHAN ÇELİK BAKIN KİMİN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI?..

Eski televizyoncu Çelik, gördüğüm en iyi babalar başlığıyla Gülben Ergen’in ilk eşi Mustafa Erdoğan’ın da babalar gününü kutladı.

Gülben Ergen’in 2 yıl önce Şirince’de yaşamını birleştirdiği televizyoncu Erhan Çelik, ünlü şarkıcının Anadolu ateşi genel sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan ile evliliğinden dünyaya gelen 3 oğluyla da yakından ilgileniyor.

Son dönemde televizyonculuğu bırakıp otopark işine giren Erhan Çelik babalar günü nedeniyle şimdiye kadar tanıdığı en iyi babaları kim olduğunu sosyal medya sayfasından açıkladı.

Erhan Çelik, kendisinin ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kayra’nın da fotoğrafının olduğu kolajda ikinci eşi Gülben Ergen’in çocuklarının babası Mustafa Erdoğan’ın da fotoğrafına yer vermesi görenleri şaşırttı.

Erhan Çelik, Gülben Ergen’in orkestra şefi Taşkın Sabah’ın da fotoğrafına yer verdiği tanıdığı en iyi babalar kolajının altına şu satırları yazdı; ‘’Bir de çevremde olan, gördüğüm, gözlemlediğim, çocuklarına iyinin ötesinde eşsiz baba olan dostlarım, tanıdıklarım var. Onların ve baba olmanın hakkını veren herkesin günü kutlu olsun.’’

Eski televizyoncu Erhan Çelik’in bu paylaşımının altına takipçilerinden, ‘’Ne kadar medenisiniz.’’, ‘’Maşallah karı-koca nefsinizi ezmişsiniz’’ gibi yorumlar geldi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERerhan çelik  babalar günü  paylaşım