UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE İBRAHİM TATLISES'TEN SİNEM KOBAL'A,OKTAY KAYNARCA'DAN ERKAN PETEKKAYA'YA KADAR BİRÇOK ÜNLÜ İSMİN DUYGUSAL BABALAR GÜNÜ PAYLAŞIMI!..

İŞTE İBRAHİM TATLISES'TEN SİNEM KOBAL'A,OKTAY KAYNARCA'DAN ERKAN PETEKKAYA'YA KADAR BİRÇOK ÜNLÜ İSMİN DUYGUSAL BABALAR GÜNÜ PAYLAŞIMI!..

İŞTE İBRAHİM TATLISES'TEN SİNEM KOBAL'A,OKTAY KAYNARCA'DAN ERKAN PETEKKAYA'YA KADAR BİRÇOK ÜNLÜ İSMİN DUYGUSAL BABALAR GÜNÜ PAYLAŞIMI!..

Ünlü isimler Babalar Günü'nü sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla kutladı.

İBRAHİM TATLISES

İbrahim Tatlıses çocukları Dilhan Çıtak ve İdo ile çekilmiş fotoğrafını yayınladı ve altına “Babalar gününde çocuklarım beni yalnız bırakmadılar... Ahmed, Gülden, Gülşen, Melek, Elif yanımda olamadılar ama telefonla kutladılar.Bütün babalar çocuklarıyla böyle muhabbet içinde olsun inşallah” notunu ekledi.

SİNEM KOBAL

Sinem Kobal, babasıyla birlikte çocukluk fotoğrafını yayınlayarak altına "Babam" notunu düştü.

ERKAN PETEKKAYA,

Önce kendi anne babalarımızı her daim hatırlamak, sonra da bizim çocuklarımızı da  her daim hatırlamaları dileğiyle.Babalar günü kutlu olsun" diyerek oğlu ile birlikte video paylaştı.

KIVANÇ KASABALI

Oyuncu Kasabalı, babası ve oğluyla çekilmiş fotoğrafını yayınladı.Altına ise; "Babam ve bana Babaaaa diye seslenen oğluma minnet sevgiler" yazdı.

SİBEL ERDOĞAN

Sibel Erdoğan eşi Emrah'ın resmini yayınladı ve altına;

"Canım eşim evimizin direği, kahramanımız, bizi sonsuz koruyan kollayan, oğlumun babası, sen dünyanın en iyi babasısın... RABBİM seni başımızdan eksik etmesin inşallah, Babalar günün kutlu olsun..." notunu düştü.

TUBA ÜNSAL

Ünsal gazeteci eşi Mirgün Cabas'ın resmini yayınlayarak duygusal bir paylaşımda bulundu ve altına, "Ben babamı çok erken kaybettim. Şahane bir babaydı, her gün özlüyorum onu...Mirgün hayatımıza girdiğinden beri biraz olsun nefes aldım, o kadar benziyorlar ki...Zaten kızlar babaya benzettiğine aşık olurmuş.Dünyanın en iyi babası, iyiki iyki iyiki birlikteyiz" yazarak eşi Cabas'ı etiketledi ve "Babasız kızlar, sizleri de gözyaşlarınızdan öperim..Tüm babaların babalar günü kutlu olsun" diye ekledi.

NİLGÜN BELGÜN

Belgün babasıyla birlikte çekilmiş fotoğrafını yayınladı ve altına şu notu düştü.

"Attila Belgün.Ben doğduğumda babam 22 yaşındaymış.Büyükada Anadolu kulübünde birlikte dans ederken benim flörtüm zannederlerdi.Hatta Oylum dünyaya geldiğinde yine hastanede benim eşim zannedip ona anlatıyordu hemşire çocukla nasıl ilgileneceğini..Oylumun babası da şaşkınlıkla bakakalmıştı.Hiç unutmuyorum aklıma geldikçe gülerim.Hayat disiplinimi babamdan öğrendim.Asil ve yakışıklıydı..Mekanı cennet olsun"

BERK OKTAY

"Allah gölgeni başımdan eksik etmesin. Var olanların günü kutlu olsun, olmayanların mekanı Cennet olsun. Baş tacısınız Babalarımız..."

OKTAY KAYNARCA

"Yüzü kadar kalbi de yakışıklı babama..."

 

ÇAĞLA ŞIKEL

"En sessiz, en düğümlendiği gündeyim... Eğer babanız hayattaysa bugün değil her gün öpüp başınıza koyun, kıymetini bilin... Gidişiyle beni bu hayatta tek yıkan adam... Babam... Hayata duruşum, bakışım, gücüm, kuvvetim... Önce senin Babalar Günün kutlu olsun sonra oğlanlarımın babasının... Rabbim uzun ömürler versin Babalar Günün kutlu olsun"

 

 


 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBABALAR GÜNÜ  ÜNLÜLER