UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! “SURVIVOR”; EURO 2016 TANIMADI, ZİRVEYE OTURDU! “TATLI İNTİKAM” VE “HANIM KÖYLÜ”, DÜN NE YAPTI? VE DEMET AKBAĞ İLE ÇOK ARAMIZDA”!..

RATING ANALİZİ! “SURVIVOR”; EURO 2016 TANIMADI, ZİRVEYE OTURDU! “TATLI İNTİKAM” VE “HANIM KÖYLÜ”, DÜN NE YAPTI? VE DEMET AKBAĞ İLE ÇOK ARAMIZDA”!..

RATING ANALİZİ! “SURVIVOR”; EURO 2016 TANIMADI, ZİRVEYE OTURDU! “TATLI İNTİKAM” VE “HANIM KÖYLÜ”, DÜN NE YAPTI? VE DEMET AKBAĞ İLE ÇOK ARAMIZDA”!..

Geçtiğimiz hafta totalde zirvede AB’de ise 2. sırada bulunan “Survivor”, dün her iki grupta da zirveye konmayı başarmış.

Totalde 5.41 rating 19 share alan program, AB’de ise 5.34 rating 21 share alarak ilk sırayı kimselere bırakmamış...

“TATLI İNTİKAM” ZİRVE TAKİBİNDE!..

Kanal D ekranlarının iddiasını konuşturan dizilerinden “Tatlı İntikam”, dün hem total hem de AB grubunda 3. sırada yer almış.

Totalde 3. sıraya 3.69 rating 12 share ile yerleşen “Tatlı İntikam”, AB’de ise 3.95 rating 15 share almış. Totalde “Hanım Köylü” ile sıkı bir rekabete giren, AB’de ise bu yarışı açık ara önde tamamlayan dizi, kuşkusuz önümüzdeki haftaların zirveye en büyük adayların başında geliyor...

“HANIM KÖYLÜ” TOTALDE YÜKSELİŞTE, AB’DE YERİNDE SAYIYOR!..

Geçtiğimiz hafta totalde 4. sırada, AB’de ise 31. sırada bulunan “Hanım Köylü;  bu hafta totalde 3.86 rating 13 share ile 2. sırada yer alırken, AB’de ise 1.29 rating 5 share ile 31. sırada bulunuyor.

Final yapma kararı alan, bu hafta AB’de olmasa da total grubunda yükselişe geçmeyi başaran dizinin önümüzdeki haftalarda akıbeti bakalım nasıl olacak?..

“KERTENKELE” YARIŞTA “BEN DE VARIM” DİYOR!..

70. bölümüyle seyirciyle buluşan “Kertenkele”; dün totalde 3.61 rating 12 share ile 4. sırada yer alırken, AB’de ise 2.60 rating 10 share ile 10. sırada bulunuyor.

Cumartesi günleri kıyasıya yarışta (özellikle AB grubunda) “Ben de varım” diyen “Kertenkele”, bakalım “Tatlı İntikam” ve “Hanım Köylü”nün özellikle total grubunda girdiği rating savaşında farkını ortaya koyabilecek mi?..

DEMET AKBAĞ, İSTİKRARINI KORUYOR!..

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başaran “Demet Akbağ ile Çok Aramızda”, geçtiğimiz haftaki kitlesini korumayı başarmış.

“Euro 2016” karşılaşmalarının başlamasından bu yana birçok dizi-program rating-share’lerinde kayıplar yaşadı, bu da beklenen bir durumdu aslında. Dolayısıyla rating’lerde yükselişe geçmek bir hayli zor olurken, kitlesini korumak bile (kısa bir süreliğine de olsa) olumlu bakılacak hale geldi. Tabii ki bu durum uzun sürmeyecek. Kitlesini korumayı başaranlar arasında dünkü sonuçlara bakıldığında Demet Akbağ da bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta totalde 8. sırada AB’de ise 6. sırada bulunan program, bu hafta totalde 2.37 rating 8 share ile 11. sırada bulunurken, AB’de ise 2.90 rating 11 share ile 5. sırada yer almış. Rating-share’lerinde bariz bir düşüş ya da yükselişin olmadığı program bakalım önümüzdeki haftalarda nasıl bir sonuç sergileyecek?..

“GÖREVİMİZ KOMEDİ”, EKİBİNE VE KANALINA ADETA ZARAR VERİR HALE GELDİ!..

“Görevimiz Komedi”nin ilk bölüm sonuçları, programın olmayacağının göstergesiydi aslında. Yani balık baştan kokmuştu. Program dün öyle bir sonuç almış ki...

Geçtiğimiz hafta totalde 64’üncü AB’de ise 83’üncü sırada yer alan program, bu hafta yine 2-3 share’leri yine aşamamış. Totalde 0.64 rating 2 share alarak 93. sırada yer alan ve zar zor ilk 100’de yer alan program, AB’de ise 0.73 rating ve yaklaşık 3 share ile 76. sıraya yerleşmiş.

Bir hayli kötü sonuçlara imza atan program, alınan sonuçlardan da anlaşılacağı gibi hem ekibine hem de kanalına zarar veriyor. Bakalım programın akıbeti önümüzdeki günlerde nasıl olacak?..

Rating analizlerimiz devam edecek…


MAİL:

ucankusrating@gmail.com


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  tv  rating  dizi  reyting