UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BUGÜNE KADAR YAPTIRDIĞI ESTETİKLERE 700 BİN LİRA HARCAYAN CANLI BARBIE PIXEE FOX, 18. AMELİYATINI İSTANBUL’DA OLDU!..

BUGÜNE KADAR YAPTIRDIĞI ESTETİKLERE 700 BİN LİRA HARCAYAN CANLI BARBIE PIXEE FOX, 18. AMELİYATINI İSTANBUL’DA OLDU!..

BUGÜNE KADAR YAPTIRDIĞI ESTETİKLERE 700 BİN LİRA HARCAYAN CANLI BARBIE PIXEE FOX, 18. AMELİYATINI İSTANBUL’DA OLDU!..

‘Barbie’ bebeğine benzemek için altı kaburgasını aldıran ve 17 kez estetik ameliyat geçiren İsveçli manken Pixee Fox, 18. estetiğini İstanbul’da yaptırdı. "Örümcek ağı estetiği" olarak tanımlanan operasyon sonrası konuşan genç manken, “Sonrasında birçok planım var. İleride beni çok göreceksiniz.” dedi.


Hayranı olduğu çizgi film karakterine benzemek için birçok estetik operasyon geçiren "Barbie" lakaplı manken Pixee Fox, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmişti. 17 kez estetik ameliyatı olan İsveçli mankenin 18'inci operasyonu Op. Dr. Bülent Cihantimur tarafından geliştirilen örümcek ağı tekniği ile estetik operasyon geçirdi. Barbie bebeğe benzemek uğruna bugüne dek 700 bin liraya yakın para harcayan Fox, en son operasyonunu gözlerinin çizgi film karakteri gibi görünmesi için geçirmişti. Operasyon öncesi çok heyecanlı olduğu görünen Fox, ileride beni çok göreceksiniz diyerek, ameliyatların devam edeceğini belirtti.

İLK OPERASYON BURUN AMELİYATI
Barbie’ye benzeme serüveninin ilk olarak burun ameliyatıyla başladığını söyleyen Fox, “Bir çizgi film karakteri ve peri gibi küçücük bir burnum olsun istiyordum. Bunu göğüs ve göz kapağı ameliyatları takip etti.” dedi. Op. Dr. Bülent Cihantimur’un geliştirdiği örümcek ağı estetiğini tercih etme nedeninin doğallık olduğunu vurgulayan Fox, “Benim için doğallığın çok önemi var. Çünkü bir çizgi film karakterine benzemeye çalışıyorum. Bu nedenle gergin ve genç gözüken bir cilt oldukça önemli. Bu nedenle bu operasyonu seçtim.” diye konuştu.

40 DAKİKADA DOĞAL GÖRÜNÜM
Yaşlanma sürecinin 25 yaştan itibaren başladığını vurgulayan Op. Dr. Bülent Cihantimur, “İnsanlar sosyal medyadan çok genç neden bu operasyon yapılıyor tepki gösterdi. Ancak, 25 yaşından itibaren yaşlanma süreci başlıyor. Vücut kendi kendini yenileyemiyor. Bu nedenle de takviye yapmak gerekiyor. Aslında kişi ne kadar genç ise sonuç da o kadar mükemmel oluyor. Pixee’de de çok güzel sonuç ortaya çıkacak.” diye konuştu.

Uygulamanın ortalama 40 dakika sürdüğünü söyleyen Op. Dr. Cihantimur, “Cildin altına bir iğne yardımıyla bir ip yerleştiriyoruz. O ipleri cildin altında birbirine bağlıyoruz. Tekniği ilk uygulamaya başladığımızda Türk hanımları el oyası estetiği adını vermişlerdi. Aslında çok doğru bir tanımlama ve el oyasına benzer bir teknik. O ağı cildin altında örebilirsiniz, sıkılaştırma etkisi o zaman meydana geliyor. Sonuç o zaman ortaya çıkıyor. Çünkü, ip orada eriyor. 6 ay içinde erimesini bekliyoruz. O ip hastanın dokularının kalitesine bağlı olarak yıllarca kalıcı. Uygulamadan hemen sonra makyaj yapıp normal hayatına devam edebilecek.” ifadelerine yer verdi.

Cihan

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbarbie  pixee fox  örümcek ağı  ameliyat