UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BODRUM'U SALLADI!.. İNGİLTERE’NİN EN ÇOK KAZANAN KADIN PATRONLARINDAN ELENA AMBROSIADOU SÜPER YATIYLA BODRUM’DA!..

BODRUM'U SALLADI!.. İNGİLTERE’NİN EN ÇOK KAZANAN KADIN PATRONLARINDAN ELENA AMBROSIADOU SÜPER YATIYLA BODRUM’DA!..

BODRUM'U SALLADI!.. İNGİLTERE’NİN EN ÇOK KAZANAN KADIN PATRONLARINDAN  ELENA AMBROSIADOU SÜPER YATIYLA  BODRUM’DA!..

İngiltere'nin en çok kazanan kadın patronlar arasında gösterilen Yunan asıllı 58 yaşındaki Elena Ambrosiadou, dünyanın en uzun yelkenlisi olarak bilinen 3 direkli süper lüks yatı 'The Maltese Falcon' (Malta Şahini) isimli süper yatıyla, 3'üncü kez Bodrum'a geldi.

İngiliz kraliyet ailesinden olduğu belirtilen 8 konuğu ile kentte 3 gün konakladıktan sonra Ambrosiadou ve beraberindekiler, süper lüks yatla Yunanistan'a ait Lipsi Adası'na geçti.

Amazon İnternet sitesi ve HP gibi firmaların hissedarı, dünyaca ünlü ABD'li milyoner Tom Perkins'in 2006 yılında Türkiye'de, Tuzla'daki Yıldız Tersanesi'nde 200 kişilik bir ekip tarafından 3 yılda yaptırdığı ve 100 milyon pounda Yunan asıllı İngiltere'nin en çok kazanan patronlarından 59 yaşındaki Elena Ambrosiadou'ya sattığı 3 direkli, 88 metre uzunluğundaki 'The Maltese Falcon' adlı yelkenli, 3'üncü kez Bodrum'a getirildi. Ambrosiadou'nun, İngiliz kraliyet ailesinden oldukları öğrenilen sekiz kişilik bir grubu misafir ettiği öne sürüldü.

SU SPORLARI YAPTI

Göltürkbükü'ndeki cennet koya cuma günü öğle saatlerinde demirleyen yattan konuklarıyla inerek bir tatil köyünün SPA merkezine giden Abrosiadou'nun, yaklaşık 4 saat burada kaldıktan sonra ünlü bir plajda akşam yemeği yediği ve konuklarıyla birlikte yaklaşık 4 bin 500 lira hesap ödediği öğrenildi. Ambrosiadou yatta kaldığı süre içinde bol bol güneşlendi ve manzara fotoğrafı çekti. Yattakiler zaman zaman kano ve kürek çekerek su sporları yaptı.

Bodrum'daki bir acente aracılığıyla yata yaklaşık 500 kilo ağırlığında kavun, karpuz, incir ve üzüm meyveleri gönderildiği öğrenildi. 3 gün kentte kalan, 1 gecesini Göltürkbükü koyunda geçiren grup, bu sabah Yunanistan'a ait Lipsi Adası'na geçti.

Dha

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERElena Ambrosiadou  bodrum