UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HOLLYWOOD'UN EN GÜZEL KADINLARINDAN SCARLETT JOHANSSON BAKIN NEYDEN YANA ŞİKAYETÇİ? PEKİ ÇANTASINDAKİ EN GARİP ŞEY NE? İŞTE MERAK EDİLENLER!..

HOLLYWOOD'UN EN GÜZEL KADINLARINDAN SCARLETT JOHANSSON BAKIN NEYDEN YANA ŞİKAYETÇİ? PEKİ ÇANTASINDAKİ EN GARİP ŞEY NE? İŞTE MERAK EDİLENLER!..

HOLLYWOOD'UN EN GÜZEL KADINLARINDAN SCARLETT JOHANSSON BAKIN NEYDEN YANA ŞİKAYETÇİ? PEKİ ÇANTASINDAKİ EN GARİP ŞEY NE? İŞTE MERAK EDİLENLER!..

Geçtigimiz aylarda vizyona giren 'Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı' filminin yıldızı Scarlett Johansson, bir dergiye hayatı hakkında samimi açıklamalar yaptı.

Yüzüklerin Efendisi serisinin Frodo Baggins'i Elijah Wood ve Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin Jon Snow'u Kit Harington'dan sonra dünyaca ünlü oyuncu Scarlett Johansson da "Hollywood’da cinsiyet ayrımcılığından dert yandı.

Johansson "Kadınlar hızla solan bir çiçek muamelesi görüyor. Erkeklerse her geçen yıl güzelleşen bir palmiye gibi görülüyor" dedi.

"NEDENİ YUVARLAK HATLARIM"

Kadınların, sevgilileriyle tanıştırılmaması gereken biri olarak algılanmaktan rahatsız olduğunu belirten Johansson, "Aslında hiçbir zaman baştan çıkaran kadın rollerinin peşinden gitmedim.

'Bir Konuşabilse' filmindeki rolümün seksi olmadığını söylemiyorum. Ama o, genç bir kadındı ve bu sektördeki çoğu kadın gibi hepimiz kolaylıkla aynı damgayı yiyebiliyoruz. Belki de yuvarlak hatlarım buna sebep oldu" dedi.

"ADELETSİZ BİR DÜZEN BU"

Hollywood piyasasında cinsiyet ayrımcılığı yapıldığını söyleyen Scarlett Johansson, "Kameralar arkasında, çok az kadın büyük bütçeli filmler yazıyor ve yönetiyor. Delilik derecesinde dengesiz var. Çok adaletsiz bir düzenleme bu..."

"BUNU KİMSE İZLEMEK İSTEMİYOR"

Çoğu zaman kadınlar, hızla solan bir çiçek muamelesi görüyor. Erkeklerse her geçen yıl güzelleşen bir palmiye gibi görülüyor. Bunu artık kimse izlemek istemiyor!" dedi.

TAHIL GEVREĞİ İLE KAHVALTI

Ünlü yıldız günlük alışkanlıkları ise şöyle anlatıyor:  "Sabah uyanıyorum, bir kase tahıl gevreği yiyorum, bebeğimle ilgileniyorum, onun iyi olduğundan emin oluyorum...

DÖVÜŞ TAKTİKLERİ ÖĞRENİYOR

Sonra kickboks yapmaya gidiyorum ya da Filipino sopalarıyla dövüş taktikleri ve silah kullanma çalısması yapıyoruz.

Gerçekten canım çıkıyor ve sonra gece oluyor. Eve gidiyorum, yemek yapıyorum ve yatıyorum."

MOTOSİKLETİ SATIŞA ÇIKACAK

The Avengers filminde Black Widow/Natasha Romanoff karakterini canlandıran Scarlett Johansson kullandığı elektrikli motosikletin seri üretime girdiği ve satışa çıkacağı açıklandı.

PARİS HATASI

Hayatında yaptığı en büyük hata: Paris'e taşınmak.

GÜVEN ÖNEMLİ

Bir erkek hakkındaki en seksi şey: Kendine güven.

GÜZELLİT TÜYOSU

Şimdiye kadar öğrendiği en iyi güzellik tüyosu: Cildi rahat bırakın.

VAZGEÇİLMEZ OYUNCAK

Ne kadar eskise de asla atamayacağı şey: Oyuncak ayısı.

ÇANTASINDA NE VAR?

Çantasındaki en garip şey: Emzik.

İLKLER...

İlk öpücük: İğrençti.

İlk ünlü aşkı: Patrick Swayze.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13