UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, MESUT YAR VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, MESUT YAR VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, MESUT YAR  VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

Yüksel Aytuğ  Sabah – Günaydın

İZDİVAÇ PROGRAMLARI S.O.S. VERİYOR

Okurlarımızın gündüz kuşağında yayınlanan bazı izdivaç programlarıyla ilgili şikayet ve kaygıları artıyor. Gamze Aytimur adlı okurumuz da Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur programını mercek altına almış:

"Sayın Aytuğ, öncelikle geçen günlerde gönderdiğim e-postayı değerli görüp köşenizde paylaştığınız için çok çok teşekkür ediyorum. Bu kez size bu e-postayı yazma sebebim; yine evlilik programlarının türevlerinden olan 'Kısmetse Olur' adlı programdan duyduğum endişe ve sıkıntıdır. Ramazan ayını rahmet ve bereketle geçirdiğimiz şu uzun günlerde televizyonun gündüz kuşağı, iftarı bekleyenler için önem arz ediyor. Geçen hafta bu programda dehşetle şahit olduğum bir durumu dile getirmek istedim. Ayça adlı aday elenmiş, 'Kısmetse Olur' evine misafir olarak gelmiş. Ayça'nın, bir ay önce ayrıldığı sevgilisi Batuhan ile aralarında duygusal bir yakınlaşma olan bir diğer aday arkadaşı Nur'a kullandığı cümle aynen şöyle: 'Nur demek ki senin yanına nişanlım veya kocamla gelemezmişim. Çünkü sen onları da ayartırsın

Oya Doğan Vatan

SEVİYOR SEVMİYOR, ŞEYTAN MARKA GİYER’E BENZER

MF Yapım, Faruk Bayhan’ın yapımcılığını, Hakan Bonomo ve Aksel Bonfil’in senaryo uyarlamasını, İlker Erdoğan’ın görüntü yönetmenliğini, Barış Aryay ve Mehmet Andiçen’in müziklerini, Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini üstlendiği Seviyor Sevmiyor, çarşamba akşamı ilk bölümüyle ATV’de ekrana geldi. Yayın hayatına başlamak için daha zor bir gün seçemezdi. Zira, Kara Sevda ve Poyraz Karayel o gün sezon finali yaptı. Show TV’de Aşk Laftan Anlamaz ilk bölümüyle görücüye çıktı. TV8’de Survivor, TRT 1’de Euro 2016, Fox TV’de No: 309 vardı. Sonuç; Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay, Gerçek Alnıaçık, Zeynep Tuğçe Bayat, Mehmet Emin İnci, Berk Yaygın, Aydan Koptur, Ceren Sarp, Esra Kılıç, Begüm Tosun, Mehmet Usta, Elvan Boran, Cüneyt Yalaz, Gökçe Çiçek Özülkü, Nesrin Yılmaz, Erol Eraslan, Ali Yağcı, Helin Melike Çal, Baran Can Kablan’ın rol aldığı dizi; Tüm Kişiler’de 3.67 reytingle 4’üncü, AB’de 2.66’yla 10’uncu, ABC1’de 3.09’la 7’nci oldu. Böyle zor bir günde aldığı sonuç hiç fena değil! Bu seyircinin “Gelecek hafta sana şans vereceğim” dediği anlamına geliyor.

Mesut Yar Posta

FİNAL KARNELERİNİ DAĞITALIM!

Geride bıraktığımız hafta dizilerin sezon finalleri art arda geldi. En vurucu final iki dizi arasında gitti geldi bence… Muhteşem Yüzyıl  Kösem ( Star Tv ) geniş çaplı bir katliamı resmetti. Poyraz Karayel ( Kanal D ) ana karakter başta olmak üzere çok önemli yan karakterlerden birkaçını öldürdü. Bunun dışında iki aksiyon dizisi Kurtlar Vadisi Pusu ( Kanal D ) ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ( ATV ) oktan tabancaya kadar her türlü silahın konuştuğu sezon finalleriyle beni şaşırtmadı… Aşk Yeniden ( FOX ) tam tadında bırakarak izleyene tamamen veda etti. Kara Sevda’nın ( Star TV ) sezon finaline ilişkin görüşlerimi anlatacağım. Kalan dizilerin finalleri de aceleye geldiği için esamesi okunmadı. Durum budur!

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV