UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KONTROLDEN ÇIKAN METROBÜS YAN YATTI:10 YARALI!.. İŞTE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER!..

KONTROLDEN ÇIKAN METROBÜS YAN YATTI:10 YARALI!.. İŞTE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER!..

KONTROLDEN ÇIKAN METROBÜS YAN YATTI:10 YARALI!.. İŞTE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER!..

Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini yapan bir metrobüs kontrolden çıkarak Cevizlibağ’da yan yattı. Meydana gelen tek taraflı kazada 2’si ağır toplam 10 kişi yaralandı.

Cevizlibağ Metrobüs Durağı yakınlarında saat 05.15 sıralarında meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti. Zincirlikuyu’dan Beylikdüzü istikametine ilerlemekte olan 34 TN 2883 plakalı metrobüs sürücüsü henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Cevizlibağ istikametinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetinin kaybolmasının ardından metrobüs kontrolden çıkarak devrildi. Devrilen metrobüs içerisinde yaklaşık 20 kişinin olduğu öğrenildi. Yolculardan 2’si ağır olmak üzere kazada toplam 10 kişi yaralandı. Meydana gelen kaza nedeniyle olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı vatandaşlar olay yerine gelen ambulanslar yardımıyla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Metrobüsün devrilerek sürüklendiğini ifade eden bir yolcu,’’ Zincirlikuyu’dan bindik. 15-20 dakikanın ardından metrobüs sarsılmaya başladı. Ardından yan yattık ve sürüklendik. Panik yaşandı. Metrobüsten çıkmaya çalıştık. Yaklaşık 20 yolcu varı metrobüste. Üç kişinin ağır olduğunu gördüm. Bizde ufak tefek sıyrıklarla kazayı atlattık’’ diyerek yaşananları anlattı.

Metrobüs seferleri Beylikdüzü ve Söğütlüçeşme istikametlerine kontrollü bir şekilde sağlanırken, devrilen metrobüsün olay yerinden kaldırılması için çalışma başlatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye’sine bağlı Yol Bakım Onarım Müdürlüğü ve İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda devrilen metrobüs kaldırıldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETROBÜS  ZİNCİRLİKUYU  KAZA  OTOBÜS  SEFER