UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEYAZ'LA İLGİLİ ŞOKE EDEN İDDİA!.. TATİLE ÇIKAN ÜNLÜ KOMEDYEN BU HAFTA SONU ÇEŞME’DE EVLENİYOR MU?..

BEYAZ'LA İLGİLİ ŞOKE EDEN İDDİA!.. TATİLE ÇIKAN ÜNLÜ KOMEDYEN BU HAFTA SONU ÇEŞME’DE EVLENİYOR MU?..

BEYAZ'LA İLGİLİ ŞOKE EDEN İDDİA!.. TATİLE ÇIKAN ÜNLÜ KOMEDYEN BU HAFTA SONU ÇEŞME’DE EVLENİYOR MU?..

Kıvanç Tatlıtuğ, Mahsun Kırmızıgül, Tarkan ve Kenan İmirzalıoğlu gibi evlilikten kaçan ünlü isimlerin sürpriz yapıp peş peşe evlenmesinin ardından gözler ünlü şovmen Beyaz'a çevrilmişti.

Öyle ki Beyaz bile Tarkan’ın evlendiği hafta şov programında bu konuyu skeç bile hazırlamıştı.

Beyaz’ın kendisini ti’ye aldığı bu renkli skeç büyük ilgi görmüştü.

Skeçte Beyaz annesinin yanı sıra evlilikle ilgili mahalle baskısını da esprili bir dille ele almıştı.

Şov dünyasında evlilik rüzgarı hız kesmeden sürerken Beyaz’ın sürpriz yapıp bu hafta sonu Çeşme Ilıca’da bir otelde İzmirli bir güzelle nikah masasına oturacağı iddia edildi.

Yurtdışında olan Beyaz, hakkında çıkan sürpriz evlilik iddiasıyla ilgili Uçankuş TV’ye özel bir açıklama yaptı. “Bu hafta sonu Çeşme Ilıca’da bir otelde evleneceğiniz doğru mu?” sorumuza her zaman ki esprili tavrıyla “Madem gazeteci arkadaşlar oteli ve tarihi belirlemiş, ee bize de kızı alıp bu nikah törenine katılmak düşer” yanıtını verdi ve böyle bir planı olmadığını belirtti.

Ünlü şovmenin son 3 yıldır her yaz evleneceği iddia ediliyor. Geçen yıl Beyaz’ın esmer sevgilisiyle evlendikten sonra oturmak için yeni bir ev aramaya başladığı ve bu nedenle Arnavutköy'deki denize sıfır evini 4.5 milyon Euro'ya satışa çıkardığı öne sürülmüş, Beyaz ise bu iddiayı canlı yayında yalanlamış ve “Benim hafta içinde evleneceğim haberleri çıktı. Sağ olsunlar, teşekkür ediyorum. Bunu öğrenmem iyi oldu benim adıma. Evleneceğimden haberim yoktu medya olmasa. Yoksa nasıl öğrenecektim. Bir de evimi satmışım 4.5 milyon euro'ya. Bir kere ben kirada oturuyorum” demişti.

Öte yandan Demet Akalın gibi ünlü isimlerin Beyaz’ın evlenmeyeceğini bildiği halde çıkan iddiayla ilgili haberi retweet etmesi ise şaşırttı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbeyazıt öztürk  uçankuş  açıklama  evlilik