UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI TAYLOR SWIFT YENİ AŞKIYLA GÖRÜNTÜLENMEMEK İÇİN BAKIN HANGİ YÖNTEMİ KULLANIYOR?

ÜNLÜ ŞARKICI TAYLOR SWIFT YENİ AŞKIYLA GÖRÜNTÜLENMEMEK İÇİN BAKIN HANGİ YÖNTEMİ KULLANIYOR?

ÜNLÜ ŞARKICI TAYLOR SWIFT YENİ AŞKIYLA GÖRÜNTÜLENMEMEK  İÇİN BAKIN HANGİ YÖNTEMİ KULLANIYOR?

Taylor Swift bir buçuk hafta önce sonlandırdığı ilişkisinin üzerine sahilde sevgilisiyle görüntülendikten sonra şimdi de görüntülenmemek için Tom'un özel uçağıyla bilinmeyen bir yere gitti.Eski sevgilisi Calvin Harris'in Taylor Swift'in başka bir ilişki yaşaması hakkında "Aldatılmış hissediyorum" açıklaması yapmıştı. Ama bu açıklama Taylor Swift'i durduramadı. Swift'in perşembe günü öğleden sonra yeni sevgilisini yanına alıp kimsenin bilmediği bir yere gitmek için özel uçağa bindiği sırada fotoğrafı çekildi.

BİR BUÇUK HAFTA SONRA İLİŞKİYE BAŞLADI

26 yaşındaki Taylor 32 yaşındaki sevgili DJ Calvin Harris'ten ayrıldıktan bir buçuk hafta sonra yeni sevgilisi Tom ile plajda öpüşürken fotoğrafları çekilmişti.

HARRIS KENDİSİNİ ALDATILMIŞ HİSSEDİYOR

Fotoğrafların ortaya çıkmasından sonra Calvin, Taylor ile karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı bir ilişkilerinin olduğunu ve Taylor'ın kendisinden ayrılmasından hemen sonra başka bir adam ile ilişki yaşaması nedeni ile kendisini aldatılmış gibi hissettiğini söyledi. Calvin daha sonra sosyal medyada Taylor hakkında paylaştığı her şeyi silmişti ve Taylor ile asla bir daha bir araya gelemeyeceklerini söylemişti.

ÖZEL UÇAĞA BİNDİLER

Yeni çekilen özel çekilen fotoğraflarda Taylor Rhode adasında The Night Manager dizisinin yıldızı sevgilisi Tom ile özel uçağına binerken görüntüleniyor. Çift Taylor'un denize yakın malikanesinde geçirdikleri romantik günlerden sonra farklı bir yerde beraber daha fazla zaman geçirmeyi planlıyor.

TAYLOR MUTSUZ GÖRÜNTÜLENDİ

Uyandıktan sonra güvenlik görevlisi eşliğinde uçağın merdivenlerini çıkan Taylor'un sürdüğü ruj yüzündeki somurtkanlığı tamamladı. Taylor ayrıca uzun topuklu ayakkabı, gri mini etek ve sade siyah bir tişört giydi.

SEVGİLİSİ AYRI BİR ARAÇLA GELDİ

Ayrı bir araç ile uçağın olduğu yere gelen ama Taylor'u yakından takip eden Tom ise sadece bir siyah kot pantolon, lacivert bir tişört giymişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtaylor swift  yeni  aşk