UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, MESUT YAR VE CENGİZ SEMERCİOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI ?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, MESUT YAR VE CENGİZ SEMERCİOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI ?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, MESUT YAR VE CENGİZ SEMERCİOĞLU  BUGÜN HANGİ KONULARI  YORUMLADI ?

Sina Koloğlu Milliyet – Cadde

BU KARAKTERLER ÖLMEYECEK!

Ne Poyraz ölecek, ne Hızır ne de Emir... Flaş dizilerinin finalleri (sezon tabii ki) ölümlerle (!) son buldu. Poyraz Karayel kefene sarıldı, mezara gömüldü. Hızır ve Meryem ‘Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz’ın sonunda vuruldular. ‘Kara Sevda’da Kemal, Emir’i vurdu. Ne Poyraz ölecek, ne Hızır ve Meryem ne de Emir. Resmi bilgidir diyeyim! Tartışmasız, “İçlerinde bakalım nasıl ayaklanacak?” diye düşünülen isim Poyraz olacak.

İntiharlar arka arkaya

Sema’nın intiharı senaryonun gidişatı açısından doğru bir karardı. ‘Kara Sevda’da Hakkı intihar etti. Ozan da aynı şekilde. Bizde diziden ayrılma bu sezon ağırlıklı ‘intiharlar’la çözülmüş oldu.

Ne ağladılar öyle!

Kara Sevda’da Nihan’ın ağlama sahnesi pek konuşuldu. Bir de Sinan’ın ‘Poyraz Karayel’deki babasına ağlaması çok dokunaklıydı. Her dizinin bir ‘ağlatma meşrebi’ olduğunu düşünüyorum. İzleyenleri gözyaşlarına boğulmuştur. Bendeniz ‘Poyraz Karayel’de bu duygular içinde oldum diyeyim. Tarafsız değilim. Bu işi sezon içinde en içten yapan dizi diyebilirim.

Mesut Yar - Posta

AMA DAHA YENİ BAŞLAMIŞTIK…

E yani dört bölüm sonra eriyor. Oysa daha yeni ısınmıştık. Çok aramızda ( Show TV ) isimli şaka programına. Demet Akbağ uzunca bir tatile çıkmış bile. Böyle tadı damağımızda bırakarak hem de…

Belki çok yorucu bir iş, belki oyunculuk kadar manevi lezzeti de yok ama Demet Akbağ şaka işini yine bize sevdirdi. Böyle erken gideceksen neden aniden girdin hayatımıza; şakacı seni!

Cengiz Semercioğlu  hürriyet

HATALARIMI KİM DÜZELTECEK HAKKI ABİ

Kendisi söylerdi, “70’imden sonra meşhur oldum” diye...Oysa 70’ine gelene kadar basında çok önemli işler yapmıştı...Ne zaman ki Radikal’de yazmaya başladı, ekranlarda görünüp programlar yaptı Hakkı Devrim, ismini herkes tanıdı...Okan Bayülgen’le program yapmaya başlayınca da özellikle gençler tarafından çok sevildi...Yanlış yazdığım bir cümle olsa hemen arar düzeltir... Takıldığım bir şey olsa sorardım...Çok sevdiğim, saydığım bir meslek büyüğümdü...Keşke son 5 yılında da yazı hayatına devam edebilseydi Hakkı Abi...Teleynak’ını da özleyeceğiz...Muhabbetini de...Cihannüma’sını da...

Allah rahmet eylesin..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV