UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESTETİK NE HALE GETİRDİ!.. 90’LARIN ÜNLÜ OYUNCUSU LARA FLYNN BOYLE'UN SON HALİNİ GÖRENLER HAYRETE DÜŞTÜ!..

ESTETİK NE HALE GETİRDİ!.. 90’LARIN ÜNLÜ OYUNCUSU LARA FLYNN BOYLE'UN SON HALİNİ GÖRENLER HAYRETE DÜŞTÜ!..

ESTETİK NE HALE GETİRDİ!.. 90’LARIN ÜNLÜ OYUNCUSU LARA FLYNN BOYLE'UN SON HALİNİ GÖRENLER HAYRETE DÜŞTÜ!..

1990'lı yılların ünlü oyuncusu Lara Flynn Boyle'un güzellik uğruna geçirdiği çok sayıda operasyondan sonra şiş karnı ve kıpkırmızı yüzüyle eski halinden eser kalmadı.

Herkes onu 1990'lı yıllarda rol aldığı İkiz Tepeler adlı diziyle tanıdı. Lara Flynn Boyle, o zamanlar gencecik bir yıldızdı. Aradan geçen yıllar ona şöhreti getirdi ama gösteri dünyasının acımasız kurallarına uymak uğruna fiziksel görüntüsünü de kaybetti.

ÇOK SAYIDA OPERASYON GEÇİRDİ

Bugün 45 yaşında olan Lara Flynn Boyle, yıllar içinde öyle çok estetik operasyon geçirdi, öyle çok botoks ve dolgu yaptırdı ki artık kelimenin tam anlamıyla bütün bunların yan etkileriyle başa çıkmak zorunda.

TANINMAMAK İÇİN BAŞINA ŞAPKA TAKTI

Bir dönem aşırı zayıflığıyla da konuşulan Boyle, önceki gün California'da çıktığı alışverişte görüntülendi. Başına bir şapka takan Boyle buna rağmen paparazziler tarafından tanındı.

YÜZÜ KIPKIRMIZIYDI

Lara Flynn Boyle'un sürekli yaptırdığı dolgular ve botoks işlemi yüzünden şekil değiştiren yüzünün bu kez kıpkırmızı olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Boyle'un aşırı zayıflığının neden olduğu şiş karnı da uzaktan bile belirgindi.

HİÇ TEPKİ GÖSTERMEDİ

Fotoğraflarının çekilmesine tepki göstermeyen ama hiç gülümsemeyen Böyle, ciddi bir biçimde alışverişini tamamlayıp otomobiline binerek evinin yolunu tuttu.

Lara Flynn Boyle kariyerinin ilk dönemlerinde doğal güzelliğiyle dikkat çekiyordu. Ama yıllar içinde görünüşü tamamen değişti. İnce olan dudakları giderek kalınlaşmaya başladı. İlk zamanlarda dozunda yapılan botoks ünlü oyuncunun yüzüne farklı bir güzellik getirdi. Ancak sonra bu durum giderek değişti. Flynn Boyle'un önce dudakları sonra da bütün yüzü şekil değiştirdi. Geçen yıl görüntüsüyle uzun süre gündemde kalan Lara Flynn Boyle'un görüntüsünü değerlendiren bir estetik cerrah onun yüzünün erimeye başladığını ileri sürdü.

Aynı estetik uzmanı oyuncunun kötü sonuçlanan estetik müdahaleleri düzeltmeye çalıştığını ancak bunun da istenmeyen sonuçlar ortaya çıkardığını söyledi. Lara Flynn Boyle birkaç yıl önce bu görüntüsüyle kırmızı halıya çıktığında hayranlarını üzmüş, kendisini gören herkesi şoke etmişti. O dönemde Hollywood ünlülerini pençesine alan anoreksiya bulimiya hastalığının kurbanlarından biriydi Böyle uzun süre sıfır beden olarak hayatına devam eden Flynn Boyle, daha sonra bu soruna biraz da olsa çözüm buldu. Ama hala estetik bağımlılığının ve aşırı zayıflık hastalığının üzerindeki etkilerini tam olarak silemedi. Bir dönem Jack Nicholson ile ilişkisi gündem yaratan Lara Flynn Boyle 2006'dan bu yana Donald Ray Thomas ile evli.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERLara Flynn Boyle  oyuncu  ikiz tepeler  estetik