UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NBA TARİHİNDE BİR İLK YAŞANABİLİR!.. CLEVELAND, WARRIORS'I 6. MAÇTA YENEREK SERİYİ SON MAÇA TAŞIDI!..

NBA TARİHİNDE BİR İLK YAŞANABİLİR!.. CLEVELAND, WARRIORS'I 6. MAÇTA YENEREK SERİYİ SON MAÇA TAŞIDI!..

NBA TARİHİNDE BİR İLK YAŞANABİLİR!.. CLEVELAND, WARRIORS'I 6. MAÇTA YENEREK SERİYİ SON MAÇA TAŞIDI!..

LeBron James ile Stephen Curry'yi karşı karşıya getiren NBA final serisi son maça uzadı.

"Her şey bitti" denilen Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors serisinde, LeBron ve arkadaşları üst üste ikinci galibiyetlerini alarak, 3-1'den geri dönmeyi başardılar.

Serininin, Quicken Loans Arena'da TSİ bu sabaha karşı oynanan 6. maçı, 115-101 ev sahibi Cleveland üstünlüğüyle sona erdi ve şampiyonun belirlenmesi, pazarı pazartesiye bağlayan gece Golden State'in sahası Oracle Arena'da oynanacak karşılaşmaya kaldı.

Takımı adına 3. çeyreğin son 8, 4. çeyreğin ilk 10 sayısını atan; maçın krize girme riskinin belirdiği anlarda sahneye çıkan LeBron, bitime 4.32 kala Curry'ye yaptığı blok sonrasındaki haliyle de (fotoğrafta) hırsını ortaya koydu.

Cleveland adına, LeBron'a en büyük desteği veren, 23 sayıyla oynayan Kyrie Irving oldu. 6'da 6 saha içi isabeti ve 16 ribauntluk bir performans sergileyen Tristan Thompson da, galibiyette önemli rol oynadı.

Geçen yıl şampiyonluk kutlaması yaptığı rakibinin sahasında bir kez daha aynı sevinci yaşamak isteyen Golden State cephesinde ise, maç boyunca işler yolunda gitmedi.

Son iki yılda, Curry'nin 30 sayı ve üzerinde attığı tüm play off maçlarını kazanan Warriors için, bu gece bu istatistik anlamını yitirdi.

Curry'nin 30 sayısına rağmen, Harrison Barnes (8'de 0 saha içi isabetle 0 sayı) ve kenarıdan gelen Shaun Livingston'dan (6'da 1 saha içi isabetle 3 sayı) beklediği katkıyı alamayan Warriors, serinin son maça gitmesine engel olamadı.

Bir maçlık cezanın ardından formasına kavuşan Draymond Green de, 8 sayı, 10 ribaunt ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

Curry'nin bitime 4.22 kala 6 faulle oyun dışı kaldığı gecenin ardından, şimdi gözler son maça çevrildi.

NBA tarihinde, 3-1 geriden gelip şampiyon olan bir takım yok! 

Cavaliers bunu başarmak, Warriors da üstü üste ikinci şampiyonluk için pazarı pazartesiye bağlayan gece TSİ 04.00'da Oracle Arena'da sahne alacaklar.

Bu arada, maçı, Quicken Loans Arena'da izleyenler arasında Jay Z ile eşi Beyonce da vardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCLEVELAND  LEBRON JAMES  WARRIORS  CURRY  NBA