UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI TAYLOR SWIFT, CALVIN HARRIS'TEN AYRILDIKTAN SONRA YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI!..

ÜNLÜ ŞARKICI TAYLOR SWIFT, CALVIN HARRIS'TEN AYRILDIKTAN SONRA YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI!..

ÜNLÜ ŞARKICI TAYLOR SWIFT, CALVIN HARRIS'TEN AYRILDIKTAN SONRA YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI!..

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, birkaç hafta önce Calvin Harris'ten ayrıldıktan sonra çok üzgün olduğu söyleniyordu ancak Swift, İngiliz oyuncu James Bond Tom Hiddleston ile dudak dudağa görüntülendi.

Birkaç hafta önce erkek arkadaşından ayrılan ünlü şakıcı Taylor Swift'in İngiliz oyuncu James Bond Tom Hiddleston ile yaşadığı aşkı ispatlayan fotoğraflar ortaya çıktı.

DEPRESYONUNU ÇABUK ATLATTI

15 aylık sevgilisi Calvin Harris'ten ayrılık haberlerinin gelmesi üzerine çiftin yakın arkadaşları Calvin'in Taylor'a karşı ilgisini kaybetmeye başlayıp Taylor'ın ayrılmamak için elinden geleni yaptığını söylemişti. Ancak sonunda ayrılık habeleri geldikten sonra Taylor Swift'in terk edildiği için çok üzgün olduğu ama çevresine iyi gözüktüğü de gelen haberler arasındaydı. Taylor'ın hemen yeni bir aşka yelken açması şaşkınlık yarattı.

Taylor Swift, DJ erkek arkadaşı Calvin Harris'ten ayrıldıktan birkaç hafta sonra The Night Manager dizisinin 35 yaşındaki oyuncusu ile aşk yaşamaya başladı.

OKYANUS KIYISINDA AŞK YAŞIYORLAR

Çift Met galasındaki danslarından sonra Atlantik Okyanusu'na bakan Rhode adasının plajında öpüşürken görüntülendi.

KİMSEYİ UMURSAMADILAR

Çifti gören kişiler insanlar, aynı plajda gidip gelen yaklaşık yirmi kişi olmasına rağmen Taylor ve erkek arkadaşının hiç kimseyi umursamadan sarmaş dolaş olup birbirlerine sarılıp öpüştüklerini söylediler.

"SÜREKLİ ÇİÇEK GÖNDERİYORDU"

Taylor'a yakın bir kaynak ise Tom'un Taylor'u gördükten beri kendisinden etkilendiği ve bu yüzden Taylor'a sürekli çiçek göndererek kendisini etkilemeye çalıştığını söyledi.

The Sun gazetesinin özel fotoğrafları çarşamba günü öğleden sonra Taylor'un sevgilisi ile en sevdiği plajda 26 derece sıcaklık altında günün tadını çıkardıklarını gösteriyor.

TAYLOR'UN MALİKANESİNE ÇOK YAKIN

Fotoğrafları Taylor'un 12 milyon dolar değerinde sekiz yatak odası olan ve 11.000 metrekare üzerine kurulmuş malikanesinin yakınında bulunan Misquamicut plajına yakın malikanesinde çekildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtaylor  swift  yeni  aşk