UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖKCAN SANLIMAN’IN “YAŞIM TUTMUYOR MUTLULUĞA” ALBÜMÜNÜN İKİNCİ VİDEO KLİBİ “HER AKŞAMÜSTÜ” YAYINDA!.. İŞTE O KLİP!..

GÖKCAN SANLIMAN’IN “YAŞIM TUTMUYOR MUTLULUĞA” ALBÜMÜNÜN İKİNCİ VİDEO KLİBİ “HER AKŞAMÜSTÜ” YAYINDA!.. İŞTE O KLİP!..

GÖKCAN SANLIMAN’IN “YAŞIM TUTMUYOR MUTLULUĞA” ALBÜMÜNÜN İKİNCİ VİDEO KLİBİ “HER AKŞAMÜSTÜ” YAYINDA!.. İŞTE O KLİP!..

Gökcan Sanlıman, sözü ve müziği kendisine ait “Her Akşamüstü” adlı şarkının yeni video klibinin çekimi için evinin kapılarını açtı.

Gökcan Sanlıman, Haluk Kuruosman prodüktörlüğünde çıkan "Yaşım Tutmuyor Mutluluğa” adlı albümünde yer alan “Her Akşamüstü” isimli şarkının klibi için kamera karşısına geçti.

Ragıp Ergün tarafından tek plan kullanılarak natürel ışıkta çekilen klip, Gökcan Sanlıman’ın Asmalımescit’te bulunan evinde geçiyor. 38 farklı plan ile tamamlanan video klip çekiminde Gökcan Sanlıman’ın doğal tavırları dikkat çekiyor.

Organik rock türünde şarkılar yazan ve besteleyen, kendini yeni nesil bir ozan müzisyen olarak tanımlayan sanatçı, müzikal kalibresi ve müzik kalitesi ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Şehir yalnızlığı Gökcan Sanlıman’ın şarkılarında en sık rastlanan temalardan biri.

22 Haziran tarihinde Kulis Bebek’te sahne alacak olan Gökcan Sanlıman , konserinde albümünden parçaların yanı sıra sevilen yerli ve yabancı şarkılara da yer verecek.

“Yaşım Tutmuyor Mutluluğa” Hakkında

Nisan 2016’da yayınlanan ve balad ağırlıklı 9 şarkıdan oluşan “Yaşım Tutmuyor Mutluluğa”adlı albümde yer alan parçaların söz ve müzikleri Gökcan Sanlıman ve Haluk Kuruosman’ın ortak çalışması sonucu ortaya çıktı.

Akustik alt yapıların ön planda olduğu yeni albümde, sanatçının kendi hayatından yola çıkarak yazdığı güçlü şarkı sözleri dikkat çekiyor.

Albümün ilk klibi Hakan Yonat tarafından albüm ile aynı adı taşıyan “Yaşım Tutmuyor Mutluluğa” isimli şarkıya Şubat ayında Haydarpaşa Garı’nda çekildi.

Gökcan Sanlıman kimdir?

22 Aralık İstanbul doğumlu Gökcan Sanlıman, orta ve lise öğrenimini İtalyan Lisesi'nde tamamladıktan sonra 2009 yılında Bilgi Üniversitesi "Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi" bölümünden mezun oldu. Halen Bilgi Üniversitesi'nde "Kültür Yönetimi" bölümünde yüksek lisans eğitimini sürdürmektedir.

GÖKCAN SANLIMAN'IN 'HER AKŞAMÜSTÜ' KLİBİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13