UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'POYRAZ KARAYEL'İN BAŞROL OYUNCULARINDAN İLKER KALELİ DUYGUSAL PAYLAŞIMDA BULUNDU!.. HAYRANLARINDAN YORUM YAĞDI!..

'POYRAZ KARAYEL'İN BAŞROL OYUNCULARINDAN İLKER KALELİ DUYGUSAL PAYLAŞIMDA BULUNDU!.. HAYRANLARINDAN YORUM YAĞDI!..

'POYRAZ KARAYEL'İN BAŞROL OYUNCULARINDAN İLKER KALELİ DUYGUSAL PAYLAŞIMDA BULUNDU!.. HAYRANLARINDAN YORUM YAĞDI!..

Başrollerinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun rol aldığı 'Poyraz Karayel' dizisi dün akşam müthiş bir sezon finali yaptı.

İlker Kaleli, sosyal medyadan dizide giydiği eski ayakkabıların fotoğrafını yayınlayarak duygusal bir paylaşımda bulundu.Hayranları tarafından milyonlarca beğeni alan bu paylaşıma takipçileri yorum yağdırdı.

Kaleli paylaştığı fotoğrafın altına şu duygusal notu ekledi.

“İşte bir yolun daha sonu... Kaç adım attık, nerelere girdik, nerelerden geçtik beraber, herşey değisti bu bir çift bot değişmedi. Ayakkabıları ayrı severim ben. Bir insanın seçimlerini, yürüdüğü yolları, sevincini, hayalkırıklığını, koşarak kaçışını, koşarak kavuşmasını, yere nasıl bastığını, ayakta nasıl kaldığını onlar bilir.

Gizli bir kayıt makinesi gibi. Görmesini bilene anlatır bütün hikayeyi. Üzerindeki izlerde yazılıdır insanin kim olduğu.

Ve ne derlerse desinler, en masum yeridir insanın ayakları. Eller yalan söyler, gözler yalan söyler, kelimeler kandırır ama ayaklar bilmez numara yapmayı, gizlemeyi, kandırmayı...

Öylece dururlar tüm yaşadıklarıyla... Bügün ikinci sezon finali. Hep beraber elimizden geldiğince, bir hikaye anlatmaya çalıştık, başka da bir derdimiz olmadı hiçbir zaman. İyi günümüz oldu, kötü günümüz oldu, içeride neler oldu, dışarıdan ne göründü kimse bilmez, bilmemelidir de...

Konuşarak kendini anlatmayı pek sevmem ben, bazı hisler, bazı dertler kelimelerden büyüktür. O yüzden susuşmuzun bir anlamı vardı bunca zaman. Sustum sadece. Söyleyecek birşeyim olmadığından değil, bu kadar iftira ve karalamanın içinde sadece "durmak" doğru olduğundan. Hayret ve şaşkınlık içinde... Neyse... Sadece çok ağır bedeller ödeyerek bugünlere geldik, en yakınımızdan en uzağa, bilen biliyor, yine de çok konuşmaya gerek yok. En zor günlerimde, benden desteğini esirgemeyen, öyle ya da böyle, gerçeği merak eden, gelen, mesaj yollayan, birşeyler yapan tüm dostlara, canlara;İçinizin güzelliği, koşulsuz yoldaşlığınız en büyük ödülümdür. Ve doğru her zaman yolunu bulur. Saygılar ve sevgiler.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler...

Kendinize iyi bakın...”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERilker kaleli  poyraz karayel