UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ ÜNLÜ SİNEMA OYUNCUSU KIZIYLA BİRLİKTE ÇIPLAK ERKEKLERİN ÇOK KOMİK KARŞILANDIĞI BİR OKULDA EĞİTİM GÖRDÜ!..

HANGİ ÜNLÜ SİNEMA OYUNCUSU KIZIYLA BİRLİKTE ÇIPLAK ERKEKLERİN ÇOK KOMİK KARŞILANDIĞI BİR OKULDA EĞİTİM GÖRDÜ!..

HANGİ ÜNLÜ SİNEMA OYUNCUSU KIZIYLA BİRLİKTE ÇIPLAK ERKEKLERİN ÇOK KOMİK KARŞILANDIĞI BİR OKULDA EĞİTİM GÖRDÜ!..

İngiliz oyuncu Kate Beckinsale, konuk olduğu programda kızının moralinin bozuk olduğu zamanlarda boşandığı eşinin çıplak fotoğraflarını gönderdiğini itiraf etti.

Ünlü İngiliz sinema oyuncusu Kate Beckinsale, kızını neşelendirmek için çok sıradışı bir yöntem kullandığını açıkladı.

42 yaşındaki oyuncu, kızı Lily Mo Sheen'in moralinin bozuk olduğu zamanlarda eski kocası Michael Sheen'in çıplak fotoğraflarını gönderdiğini ifade etti. Beckinsale, bir kızı neşelendirmek için babasının çıplak fotoğraflarından daha iyi bir şey olmadığını buna gerekçe olarak gösterdi.

BECKİNSALE: 'İĞRENÇ BİR ŞEYMİŞ GİBİ GÖSTERDİN'

Amerikan televizyon şovu "The Tonight Show with Conan O'Brien" adlı programda Conan O'Brien ile çıplak erkekler hakkında konuşan İngiliz oyuncu Beckinsale, sunucu O'Brien'a: "Bunu iğrenç bir şeymiş gibi gösterdin." dedi. Güzel oyuncu sözlerinin devamında: "Ben ve kızım, uygun şartlar altında çıplak erkeklerin çok komik karşılandığı bir okulda eğitim gördük." sözlerini sarf etti.

KOCASININ, KÜVETTE ÇIPLAK, AYAKTA DİKİLDİĞİ POZ FAVORİSİYMİŞ

'Love And Friendship' adlı filminin tanıtımı için programa katılan Kate Beckinsale, kendisi gibi sinema oyuncusu olan ve 2003 yılında boşandığı kocası Michael Sheen'in favori fotoğrafını açıkladı: "Michael'ın harika bir performans sergilediği "Kenneth Williams: Fantabulosa!" adlı televizyon filminde, bir küvetin içinde çırılçıplak ayakta dikildiği ve yüzünde askeri bir ifadenin olduğu çok komik bir pozu var. Kızımın moralinin düşük olduğunu gördüğümde, 'Michael'in küvetteki o pozunu kullanabilirsin" düşüncesi aklıma geliyor."

KARANLIKLAR ÜLKESİ FİLMİNDE BİRLİKTE ROL ALMIŞLARDI

Aktris Kate Beckinsale ve aktör Michael Sheen 1995 yılında evlenmiş, 2003 yılında da yollarını ayırmıştı. Çiftin evliliğinden 1999 yılında, Lily Mo Sheen isimli bir kız çocuğu dünyaya gelmişti. Ünlü çift; Karanlıklar Ülkesi (2003), Karanlıklar Ülkesi: Evrim (2006) filmlerinde birlikte rol almışlardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKATE BECKİNSALE  İNGİLİZ  SİNEMA  OYUNCU