UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU, ROL ALDIĞI FİLMİN TİYATRO GÖSTERİSİNİ NEDEN İZLEMEYE GİTMEYECEK?..

ÜNLÜ OYUNCU, ROL ALDIĞI FİLMİN TİYATRO GÖSTERİSİNİ NEDEN İZLEMEYE GİTMEYECEK?..

ÜNLÜ OYUNCU, ROL ALDIĞI FİLMİN TİYATRO GÖSTERİSİNİ NEDEN İZLEMEYE GİTMEYECEK?..

Harry Potter serisiyle ünlenen 26 yaşındaki İngiliz oyuncu Daniel Radcliffe, 2017 mayıs ayına kadar biletleri tükenmiş olan Harry Potter'ın tiyatro oyununu izlemek için çok da acelesi olmadığını söyledi.

Londra'da sahnelenecek olan 'Harry Potter ve Lanetli Çocuk' adlı yeni Harry Potterhikayesini, 2001'den 2011'e kadar 10 yıl boyunca kahramanı canlandırmış olan oyuncuDaniel Radcliffe izlemeyecek.

Senaryosu JK Rowling, Jack Thorne ve John Tiffany tarafından kaleme alınan oyuna bilet almadığını ve şimdilik oyunu izlemeyeceğini açıklayan Radcliffe, The Late Show With Stephen Colbert adlı şov programına konuk oldu.

Radcliffe, 'Oyunu izlemek istediğimi hissediyorum. Kafam gerçekten karışık. Oyunun harika olduğunu duydum. Ama heyecanlı Harry Potter hayranları gelince bir izleyici olarak orada oturarak rahat bir şekilde oyunu izleyebileceğimi sanmıyorum. Dolayısıyla şu an için izlemeyeceğim' dedi.

J.K. Rowling'in kitabından uyarlanan ve tüm dünyada bir fenomene dönüşen Harry Potter film serisinin yıldızı, oyunda Harry Potter rolünü canlandıran Jamie Parker’ı da 'mükemmel' olarak nitelendirdi. 'Onu, beni oynarken görmekten memnunum. Tüm Harry Potter sorularını o yanıtlayabilir artık' diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13