UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇIRAĞAN'DA DÜNYA MARKALARININ BULUŞTUĞU DEFİLEDE NELER YAŞANDI? DENİZ AKKAYA, AYŞE ÖZYILMAZEL İLE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ? İŞTE O GÖRÜNTÜLER!..

ÇIRAĞAN'DA DÜNYA MARKALARININ BULUŞTUĞU DEFİLEDE NELER YAŞANDI? DENİZ AKKAYA, AYŞE ÖZYILMAZEL İLE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ? İŞTE O GÖRÜNTÜLER!..

ÇIRAĞAN'DA DÜNYA MARKALARININ BULUŞTUĞU DEFİLEDE NELER YAŞANDI? DENİZ AKKAYA, AYŞE ÖZYILMAZEL İLE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ? İŞTE O GÖRÜNTÜLER!..

MÜ’MİNE Department Store, bünyesindeki 56 A+ dünya markasına, Türk tasarımcıların markalarını da ekleyerek oluşturduğu koleksiyonlarını, Çırağan Sarayı’nda yaptığı görkemli bir defileyle tanıttı. Defileye birçok ünlü isim ve yatırımcı katıldı.

Defilede ilk olarak oyuncu Saruhan Hünel karşımıza çıktı. Ramazan ayının nasıl geçtiğiyle ilgili konuşan Saruhan Hünel sözlerine şu şekilde devam etti: “Ramazandan önce 1-2 gün tatile gittim ama önümüzde bayram var. Bayramda gideceğiz. Bodrum, Çeşme var ama ben daha çok kalabalık olmayan yerlere gitmeyi tercih ediyorum. Daha sakin, sessiz. Zaten gece kulübü hayatı olan biri değilim. Zaten sizde biliyorsunuz yıllardır gece kulübünden çıkarken bir görüntüm yoktur. Sevmem.” “Hayatınız nasıl gidiyor?, Her şey düzeldi mi?” sorusunu ise Hünel, “ Düzelecek inşallah. Temmuz ayında davamız görülecek. Dava içinde gereken delillerin hepsi toplandı. Savcısı, hakimi, Türk adaleti olayı bir eline alsın. Kanıtlanmamış her suç, suç değildir. Şu an benim kanıtlanan hiçbir şeyim yok. Acıklı olan dava dosyasının on katı kadar haber yapılmış olması.” şeklinde cevapladı. Olayların oyunculuk kariyerini veya işini olumsuz etkilemediğini, patronu Şükrü Avşar’ın da arkasında durduğunu söyleyen Hünel, “Mağdur insanın fotoğrafını hepimiz biliyoruz” diyerek röportajı sonlandırdı.

Gecede manken ve sunucu Deniz Akkaya da kameralarımıza takıldı. Keyifli bir sohbet gerçekleştirdiğimiz Akkaya, kameralara ev taşımanın zorluğu ve telaşından bahsetti. Taşınmayla ilgili olarak kameralara “Sadece mobilya değil bir yandan da hayat taşıyorsunuz” diyen Akkaya, önümüzdeki hafta ise tamamen taşınacağını söyledi. Yeni saç şekliyle de dikkat çeken güzel sunucu, saçlarını her geçen hafta daha da kısaltacağını en son olarak ise 3 numaradan biraz uzun bir model yapacağını sözlerine ekledi. Ayşe Özyılmazel ile arasında olanlar ile ilgili olarak ise Akkaya açtı ağzını yumdu gözünü: “O hanımefendinin biliyorsunuz ki hayatımıza girme sebebi o son derece kıdemli, ak sakallı dede gibi gezen başka biri. O konuya dahil olmaya çalıştı. Ben gerekli cevabı verdim. Bundan sonra sosyal medya sağ olsun, bana böyle abuk sabuk içi boş şeylerle saldıranlara gerekli cevabı gerekli şekilde vereceğim. Önce herkes kapısının önünü süpürecek. Ondan sonra yazı yazacak. Eğer siz sütten çıkmış ak kaşık değilseniz böyle dan dan diye karşınıza çıkar. Eskidendi o gazetecilerden korkmak! Bana isterse ak sakallı dede olsun eğer hayatı karmakarışıksa hayatından sürekli iki bacak arasında fotoğraflar veren bir amcaysa ben bunları tek tek söylerim. Şunun da altını çizeyim. Benim 20 senedir hakkımda açılmış bir tazminat davası yok. Ben yalan konuşmam. Benim hakkımda haber yapıldığında Google’dan bakın diyenlere de dava açtım ve davalarımı hep kazandım. Bu kişiler hiçbir zaman bana dava açıp kazanabilmiş insanlar değil. Eğer haklılarsa haklarını haklı hukukla arayacaklar. Yoksa öyle bol keseden kalem sallarsanız cevabı da böyle alıp oturursunuz.”

Defileye ev sahipliği yapan Mine Tozlu, geceyle ilgili olarak şunları söyledi: “Çok güzel ve çok keyifli bir gece oldu. Herkes çok memnun. Herkes çok beğendi ki bizde öyle. Yaklaşık olarak 56 tane lüks dünya markasıyla Türk markalarının bir de ortak mağazalarla birleşerek Orta Doğu’ya açılan bir proje. O yüzden Türkiye’yi tanıtmak, Orta Doğu’yla İtalya ve Avrupa arsında bir köprü olmak adına büyük bir proje. Bu projeyle Türkiye’yi bir köprü haline getirip Orta Doğu’daki yatırımcıları da Türkiye üzerinden Avrupa’ya götürmek istiyoruz. Dolayısıyla bu konuda da yatırımcılarımız var. Onlarda bu gece bize katıldılar. Projemizi çok beğendiler.”

GECEDE SARUHAN HÜNEL, DENİZ AKKAYA VE MİNE TOZLU İLE YAPTIĞIMIZ O RÖPORTAJLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmümine  defile  deniz akkaya  saruha hünel  mine