UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AVRUPA VE AMERİKAN TELEVİZYON KURULUŞLARI, TOP MODEL TÜLİN ŞAHİN’İ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!.. BAKIN NELER SÖYLEDİLER?..

AVRUPA VE AMERİKAN TELEVİZYON KURULUŞLARI, TOP MODEL TÜLİN ŞAHİN’İ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!.. BAKIN NELER SÖYLEDİLER?..

AVRUPA VE AMERİKAN TELEVİZYON KURULUŞLARI, TOP MODEL TÜLİN ŞAHİN’İ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!.. BAKIN NELER SÖYLEDİLER?..

Dünyaca üne sahip süper modellerin hayatları dünya medyası tarafından mercek altına alındı. Türkiye’yi Tülin Şahin temsil ederken, Rusya'yı Irina Shark, Güney Afrika’yı Candice Swanepoel, Amerika'yı Taylor Hill temsil etti. Dünyanın birçok saygın televizyon kanalı, 1 hafta boyunca Tülin Şahin’i İstanbul’da adım adım takip etti.

'Global Süper Modellerin Hayatları' adı altında Avrupa ve Amerikan televizyonlarında bir seri olarak yayınlanacak prodüksiyonda Türkiye'nin dünyaca ünlü süper modeli Tülin Şahin’e de yer verildi. Dünyaca üne sahip süper modeller, özellikle farklı ırklardan seçilmeye özen gösterildi ve çekimler modellerin  kendi ülkelerinde yapıldı. Avrupa'nın dev kanalları RTL, Pro 7, Vox gibi kanalların yanı sıra ABD'nin en büyük kanallarından biri olan ABC'de de yayımlanacak bu çok özel çekimler Tülin Şahin ile 1 haftadır İstanbul'da yapıldı. Tülin Şahin’i yabancı basın mensupları ve ajans yetkilileri İstanbul'da adım adım fotoğraf çekimlerinde, defilelerinde, tanıtımlarında, TV çekimlerinde, özel hayatında adım adım takip ettiler.

Avrupa ve Amerikan televizyon kuruluşları, Tülin Şahin’i öve öve bitiremedi. Giriş anansunda bakın Tülin Şahin için neler söylendi?..

Tülin Şahin Türkiye'nin uluslararası üne sahip gelmiş geçmiş en başarılı süper modeli. 
Tülin Şahin'in Cindy Crawford'a şaşırtıcı derecede olan benzerliği sayesinde 'Türk Cindy Crawford' lakabını tüm dünya biliyor. Fakat o bu lakabına hiç bir zaman tam teslim olmadı ve her yerde her zaman çalışkanlığı ile birçok kişiye fark attı. Bu sayede kendi 'marka imparatorluğunu' yaratmış oldu. Şu ana kadar yazdığı ve hepsi çok satmış 13 kitap, Türkiye'nin ilk ve tek makyaj DVD’si, ekranda daha önce örneği görülmemiş 'moda dergisi' formatında bir moda programı, UNICEF iyi niyet elçisi, Türkiye'nin turizm kampanya yüzü, TBMM tarafından 'örnek genç' seçilmiş olan Tülin Şahin, tam 7 lisan konuşabiliyor. 
Bu sene Juicy Couture markası onu dünyaca ünlü isimler arasında '7 etkileyici ve söz sahibi' kişiler arasında seçti. 
Ralph Lauren ona itafen 'TULİN' isminde bir elbise yarattı, başka söze gerek yok!..
Karl Lagerfeld ona ‘Türk güzeli’ diyor.
Çarpıcı güzelliği, güçlü karakterinin yanı sıra profesyonelliği dillere destan.
Profesyonelliği onu tam 15 yıldır zirvede vazgeçilmez kılıyor. 
Kısacası Tülin mükemmel, kıyaslanamaz, süper model doğmuş!..
Ve Türkiye'nin dünyaya 'en güzel' ihracatı!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtülin şahin