UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA SANDAL “BP” VE “GOLF ROYAL” REKLAMLARIYLA ORTALIĞI KASIP KAVURUYOR! İKİ DÜNYA MARKASI, TÜRKİYE’NİN POP STARIYLA HARİKALAR YARATIYOR!..

MUSTAFA SANDAL “BP” VE “GOLF ROYAL” REKLAMLARIYLA ORTALIĞI KASIP KAVURUYOR! İKİ DÜNYA MARKASI, TÜRKİYE’NİN POP STARIYLA HARİKALAR YARATIYOR!..

MUSTAFA SANDAL “BP” VE “GOLF ROYAL” REKLAMLARIYLA ORTALIĞI KASIP KAVURUYOR! İKİ DÜNYA MARKASI, TÜRKİYE’NİN POP STARIYLA HARİKALAR YARATIYOR!..

22 yıldır Türk pop müziğin zirvesinde yer alan Mustafa Sandal hem şarkılarıyla gündemi sarsıyor, hem de oynadığı reklam filmleriyle farkını konuşturuyor.

Her şarkısı zirveye çıkan Sandal, reklamcıların da gözdesi konumunda! Bugüne kadar yer aldığı reklamlarla gündemin en üst sırasına yerleşen ünlü sanatçı, son günlerde 2 reklam filmiyle birlikte ekranlarda boy gösteriyor. İki dünya markası BP ve Golf Royal’in reklam filmleri büyük ilgi görüyor, günlerdir dilden dile dolaşıyor…

BP REKLAMLARI TAM BİR KISA FİLM TADINDA!..  

Mustafa Sandal yıllardır BP’nin reklam yüzü! Birçok reklam şarkısı hazırladı, hepsi listelerde 1 numara oldu. Geçen yıl “Ben Olsaydım” şarkısıyla listeleri kasıp kavuran Sandal’ın bu şarkısı BP’nin de sloganı oldu. “Işık hızıyla hizmet” sloganı bir dünya markası olan BP’nin gücüne güç kattı! Üstelik ünlü sanatçı reklam filmlerinin senaryolarına da imza atıyor.  

En son Rüştü Reçber ve oğluyla birlikte kamera karşısına geçen Mustafa Sandal’ın son reklam filmi tam bir kısa film tadında! Efsane kaleci Rüştü’nün oğlunun renk kattığı reklam filmi için “Burada gol yemezsin” sloganını bulan Sandal ve BP yetkilileri aldıkları müthiş geri dönüşümün keyfini yaşıyor. BP’nin, Mustafa Sandal’lı reklam filmleri önümüzdeki aylarda da devam edecek. Bakalım bu kez nasıl sürpriz bir senaryoyla karşımıza çıkacaklar? 

GOLF ROYAL REKLAMINDA EMİNA SANDAL SÜRPRİZİ! 

Mustafa Sandal’lı reklam filmlerinin büyük başarı sağlamasının ardından ünlü sanatçıyla iş birliği yapan bir diğer büyük marka ise Golf Royal oldu. Dondurma denilince ilk akla gelen markaların başında gelen bir dünya markası Golf, Mustafa Sandal ve Emina Sandal’ın örnek aile yaşamını yeni reklam filmiyle ekrana taşıyor.   

Golf Royal reklamında Mustafa Sandal ve Emina Sandal kendi başlarına gelen “gerçek kesitlerle” ekranlarda boy gösteriyor. Musti her zamanki gibi muziplikler yapıyor, Emina ise büyük aşkla bağlandığı eşinin yaptıkları karşısında adeta gülme krizleri yaşıyor.   

Aile hayatına çok önem verdiğimiz ve milletçe eğlenmeye ihtiyacımız olduğu şu günlerde Musti ve Emina’lı bu reklam filmiyle Golf Royal ailesi hedefi tam 12’den vurmuş durumda!   

Bu arada, yeni reklam kampanyalarıyla hem BP, hem de Golf Royal kendi alanlarında zirveye yerleşmiş durumda!..    

MUSTAFA SANDAL VE RÜŞTÜ’LÜ BP REKLAM FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..  

MUSTAFA SANDAL VE EMİNA SANDAL’LI GOLF ROYAL REKLAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmustafa sandal  bp  golf  golf royal  reklam