UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, OYA DOĞAN VE ALİ EYÜBOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, OYA DOĞAN VE ALİ EYÜBOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, OYA DOĞAN VE ALİ EYÜBOĞLU   BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

Sina Koloğlu  Milliyet - Cadde

PEKİ MÜZİKLER KİMİN?

ATV’de ‘Mutfakta İyilik Var’ programına konuk olan Demet Akbağ, ‘Neredesin Firuze’nin müzikleri için “Müthişti müzikler” dedi. Peki kim yapmıştı müzikleri? Sunay Özgür ve Ender Akay kardeşlerim. Müzik yolculukların da her daim haberdar olduğum iki isimdir. Demet Akbağ o heyecanla unutmuştur diye düşündüm.

 

Ali Eyüboğlu  Milliyet – Cadde

‘İŞİN SIRRI’ SEYİRCİDE

6 Haziran’da FOX’ta başlayan “İşin Sırrı Derya’da”yı özellikle takip ettim. Yapımcılığını O3 Medya, sunuculuğunu Derya Baykal’ın üstlendiği programın gün gün reytinglerini de takip ettim. İki sebebi vardı bunun. Birincisi; o saatte elde ettiği reyting ve share ile prime-time’daki dizilerle yarışan “Müge Anlı ile Tatlı Sert”in karşısına koymak çok radikal bir karar.İkincisi de; O3 Medya’nın Baykal’a nasıl bir program yaptırdığını görmek için...

Sorsan herkesin, “Çok yararlı, ekranlarda hep böyle işler olmalı” diyeceği bir program “İşin Sırrı Derya’da”... Gel gör ki, böyle diyenler bile o saatte onu değil de ‘Kaldırılsın’ dedikleri programları izlerler...“İşin Sırrı Derya’da”nın beş günlük izlenme payları ve izlenme oranları bir kez daha yanılmadığımı gösterdi.

 

Oya Doğan -  Vatan

EURO 2016 DİZİLERİ VURDU

Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası cuma günü başladı. Bir ay sürecek bir futbol serüveni için şimdiden özellikle erkekler ekran başına geçti bile. Zira, reytingler de bunu gösteriyor. Cuma akşamı Fransa-Romanya maçı hem TRT 1’de, hem de Digitürk’te ekrana geldi. O nedenle aslında reytingler bölünüyor. Evinde dijital platformu olanlar yayını Lig TV’den izliyor. Meraklısına not; Digitürk bu yıl Avrupa Şampiyonası final maçlarını 4K teknolojisiyle yayınlayacak. İlk uydu alıcılarını ulaştırdığı izleyiciler; Euro 2016’nın 4 çeyrek final, 2 yarı final ve final maçlarını 399 no’lu kanaldan 4K farkıyla izleyecek. Gelelim, iki farklı kanalda eş zamanlı yayınlanmasına rağmen maçların cuma akşamının dengesini nasıl bozduğuna... Arka Sokaklar Tüm Kişiler’de zirveye oturmasına rağmen, maç Tüm Kişiler’de 4.65 reyting alarak Kiralık Aşk’ı ilk 5 sıralamasından düşürdü. AB ve ABC1 kategorilerinde ise 6 reytingin üzerine çıkarak zirveye oturdu maç. Cuma akşamı dizileri Türkiye maçı olmamasına rağmen vurdu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseçmeler  yazarlar  tv